#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Bakin brosephler,

Demek istedigim sey sakiz falan diyerek olayi JB yorelerine cekiyorsunuz. Misimovic oyundan cikarken soyunma odasina gidiyor, demek ki Hagi'yle arasinda bir sorun var. Hagi durduk yere adami kadro disi birakmaz. Hagi kolay harcamis olabilir Misimovic'i ama Misimovic'in hic sucu yok demek Faso Agaliktir bence.

futbol takımı/teknik kadro forumunun altında konuşulup oynatılmaması üzücü olsa gerek.

Bu adami affetseniz ne kaybedersiniz. :o

Kazanan Galatasaray olur.

Zamanında Alex Ferguson, Beckham'ın yüzüne krampon fırlatmıştır.

Ama yine de kendisini kadro dışı bırakmamış, oynatmıştır.

Misimovic'i kadro dışı bıraktın diye otoriter mi oldun? Ya da iyi/kötü teknik direktör?

Hayır, sadece biz kaybettik. Bu kadar basit.

Adamlar ne suçlar işliyor ne yanlışlar yapılıyor affediliyor... 2 kişi arasındaki problem dolayısı ile koca bir takım mahvedilemez... Hagi kendi geçmişine baksın agresifliğine TDlerle kavgalarına sonra tekrar yargılasın ;)

yeter ya, affedin sunu. elimizdeki degeri resmen harciyoruz.

tamam hagi, misi soz veriyor: daha sakiz cignemeyecek.

yeter ya, affedin sunu. elimizdeki degeri resmen harciyoruz.

tamam hagi, misi soz veriyor: daha sakiz cignemeyecek.

Utanman da yok degil mi, yas 34 yaziyor orda.

Misimovic gibi ne idugu belirsiz bir adam yuzunden Hagi'ye salliyorsunuz, ayip.

De get out

Utanman da yok degil mi, yas 34 yaziyor orda.

Misimovic gibi ne idugu belirsiz bir adam yuzunden Hagi'ye salliyorsunuz, ayip.

asil sen de utanma yok mu! ne yani, hagi benim en sevdigim, begendigim futbolculardan biridir. hatta TD olarak geldigini cok sevinmistim. Ama benim gozumde hata yapiyorsa, bunu da belirtirim. takimin en pahali oyunculardan birini, bir anda kaybetmek kolay, ama kazanmak marifettir. Ikinci bir sans hak ediyor diye dusunuyorum misimovic.

Haketmiyor demiyorum da sakiz ne alaka peki? Oyundan alininca soyunma odasina gittigini gormeyip gazetelerin sakiz yih yih yih haberleri uzerinden Hagi'ye vuran adam Hagi'yi tam anlamiyla anlayip sevememis demektir.

abi artık konuşmak boşa.gidici bu adam

sen benim sakiz cikiyor dememdeki altindaki manayi alayamadin herhalde. sanki oyundan cikarken soyunma odasina direkt giden misi. baska takimda sanki bu hic olmadi. bu hareket dogru mu, tabiki degil.

ama mesela mustafa sarp gibi takim arkadasina kufur mu etti ???

takim arkadasiyla tekme tokat birbirine mi girdi?

hagi ye kufur mu etti??

kelepceli partilere mi katildi???

neyse.

sen benim sakiz cikiyor dememdeki altindaki manayi alayamadin herhalde. sanki oyundan cikarken soyunma odasina direkt giden misi. baska takimda sanki bu hic olmadi. bu hareket dogru mu, tabiki degil.

ama mesela mustafa sarp gibi takim arkadasina kufur mu etti ???

takim arkadasiyla tekme tokat birbirine mi girdi?

hagi ye kufur mu etti??

kelepceli partilere mi katildi???

neyse.

Kim ya peki? :o

Hagi'nin cezasi bu, Hagi'yi getirirken fevri ve disiplinli bir adam oldugunu biliyorduk. Bunu bildigimiz halde oyundan cikinca soyunma odasina giden adami kadro disi birakmasi cok acayip birsey olarak gorulmemeli. Kaldi ki takim ici disiplini saglamak icin birsey yapmasi gerekirdi Misimovic'e. Yedek birakmasi tercih edilirdi ama Hagi boyle bir teknik direktor, kabul edeceksin. Fatih Terim de zamaninda Bulent'i, Arif'i, Hakan Unsal'i kadro disi birakmisti. Feldkamp Sabri'yi kadro disi birakmisti. Futbolda olan seyler bunlar. Misimovic'in Bosna milli takimiyla yasadiklari, bizde soyunma odasina gidip tavir almasi falan onun da melek olmadigini gosteriyor halbuki.

Ah be Hayri yorumlarını okuyunca gerçekten duygulanıyorum .

Bkz : Lincoln

Bkz: Misimoviç

Tebrikler.

Alakasiz ikisi de.

Olay bu kadar uzamasaydı bence Misimovic affedilip oynardı bence.

Ah be Hayri yorumlarını okuyunca gerçekten duygulanıyorum .

Bkz : Lincoln

Bkz: Misimoviç

Tebrikler.

Çelişki ötesi.

Cekirgelik yapip beni sinirlendirdiniz.

Lincoln dediginiz adam bir kere takima inanilmaz fayda saglamis bir adamdir. Misimovic oynadigi surede pek birsey yapamadi. Lincoln 08/09'da esit sure zarfinda 7-8 mac kazandirmisti. Lincoln, Misi gibi futbolcular uyum saglayamayabilir ama en azindan kalitesini bir kac macta belli eder. Misimovic cok iyi bir futbolcu ama bizdeki kariyeri hic iyi baslamadi.

Lincoln zamaninda arkadaslari tesislere geldi diye kadro disi kalan bir adam. Bulent Korkmaz teknik direktor olsa Lincoln'u oynatmayacagini taa Galatasaray'a gelmeden soylemisti. Geldigi gibi Lincoln'e takti, adami yedek birakti. En onemli macta oyundan cikartti Lincoln sadece "why coach" demesine ragmen millet ustun Ingilizce desifre metodlariyla fuck off dedigini iddia etti. Ona ragmen adam soyunma odasina gitmedi. Misimovic ise sol kanatta oynatildigi ustune oyundan ciktigi icin direk soyunma odasina giden bir adam. Bu ikisini bir tutup benim yorumlarimi sorguluyorsaniz akilsizsiniz.

Geri
Üst Alt