#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Onur kufur edicem ha, acikladim ikisinin arasindaki farki hala Lincoln falan diyosun. Hagi takimin basina gelmeden once Misimovic'i oynatmayacagim falan dedi mi once ona bak, Bulent gelir gelmez Lincoln'e karsi tavir aldi. Bu bile ikisini ayirir.

Onur kufur edicem ha, acikladim ikisinin arasindaki farki hala Lincoln falan diyosun. Hagi takimin basina gelmeden once Misimovic'i oynatmayacagim falan dedi mi once ona bak, Bulent gelir gelmez Lincoln'e karsi tavir aldi. Bu bile ikisini ayirir.

Hayri olaya geniş açıdan bak kardeşim.Sorum Misio,Cassio falan değil.Sorun genel.Buraya gelenin hayatı kayıyor, isterse Xavi olsun futbol hayatı bitecek noktaya geliyor.Felipe,Revivo, Lincoln, Misi. Bunların hepsi harcandı.Sorun bu adamlarda değil.

Hagi ne yaptı sorması ayıp?

3 maç içinde bitirdi adamı.Tv'de söylemesi gerekmiyor.

Hagi'nin yaptigi dogrudur demedim zaten, bulun oyle bir mesajimi cevap vereyim. Bulent'inki de yanlis Hagi'ninki de. Misimovic'in bu kadar sure kadro disi kalmasi dogru demisim gibi konusmayin.

Soyunma odasına gittiği için kadro dışı bırakıldıysa daha da komik duruma düşmüştür benim gözümde Hagi, böyle bir kompleksi olan adam teknik direktörlük yapamaz. Hele Galatasaray'da hiç yapamaz. Bu kadar fedakarlık yaparak aldığın ve umut bağladığın adamı, bir maçta kulübeye gitmedi, soyunma odasına gitti diye harcayamazsın, kim olursan ol. Senin ne hakkın var Galatasaray'ı zarara uğratmaya? Üstelik adamı sürekli alakasız yerlerde, alakasız adamlarla bir arada oynatmışsın. Takımın forveti yokken kime asist yapacaktı? Aydın'a mı?

Ayrıca her teknik direktörün kafasında, çalışmadığı dönemde dahi bir oyuncu listesi vardır, bir plan vardır. Hagi demek ki kendini iyice salmış vaziyetteyken, teknik direktörlük yapma gibi bir umudu ve beklentisi yokken, kendisini akademisini geliştirmeye vermişken tutup kolundan getirildi ki ben burada Hagi'yi suçlamıyorum. Aslında bu soruların cevabını vermesi gereken adam başkandır, başkası değil.

Benim yazdıklarım değil, yönetimin hareketleri ve seçimleri saçma. Hatta saçma ötesi, absürd.

Soyunma odasına gittiği için kadro dışı bırakıldıysa daha da komik duruma düşmüştür benim gözümde Hagi, böyle bir kompleksi olan adam teknik direktörlük yapamaz. Hele Galatasaray'da hiç yapamaz. Bu kadar fedakarlık yaparak aldığın ve umut bağladığın adamı, bir maçta kulübeye gitmedi, soyunma odasına gitti diye harcayamazsın, kim olursan ol. Senin ne hakkın var Galatasaray'ı zarara uğratmaya? Üstelik adamı sürekli alakasız yerlerde, alakasız adamlarla bir arada oynatmışsın. Takımın forveti yokken kime asist yapacaktı? Aydın'a mı?

Ayrıca her teknik direktörün kafasında, çalışmadığı dönemde dahi bir oyuncu listesi vardır, bir plan vardır. Hagi demek ki kendini iyice salmış vaziyetteyken, teknik direktörlük yapma gibi bir umudu ve beklentisi yokken, kendisini akademisini geliştirmeye vermişken tutup kolundan getirildi ki ben burada Hagi'yi suçlamıyorum. Aslında bu soruların cevabını vermesi gereken adam başkandır, başkası değil.

Benim yazdıklarım değil, yönetimin hareketleri ve seçimleri saçma. Hatta saçma ötesi, absürd.

Bir oyuncu soyunma odasina gidip teknik direktoru protesto ediyorsa teknik direktor disiplin adina ceza verebilir, bence icinde bulundugumuz durumda da dogru bir hamle olurdu. Ama ne yapmaliydi, mesela bir sonraki mac yedek oturtabilirdi. Yani hem Misi'ye hem de diger oyunculara gozdagi verebilirdi. Oyle yapmadi, bu ceza zaten bastan yanlisti ve cok uzadi. Gerci yonetim de Misimovic'in taksitlerini odememek adina boyle bir hamleye girismis olabilir. Sadece Hagi'nin karari mi bu bilinmez, o yuzden Hagi'ye cok sallamayin.

Hagi'nin degil Tugay'in takimin basina gecmesi gerekirdi devre arasina kadar. Sonra da devre arasinda yeni bir teknik direktor bulunurdu. Hagi kotu bir teknik direktor degil ama bizi calistiracak kadar da iyi degil.

Bir oyuncu soyunma odasina gidip teknik direktoru protesto ediyorsa teknik direktor disiplin adina ceza verebilir, bence icinde bulundugumuz durumda da dogru bir hamle olurdu. Ama ne yapmaliydi, mesela bir sonraki mac yedek oturtabilirdi. Yani hem Misi'ye hem de diger oyunculara gozdagi verebilirdi. Oyle yapmadi, bu ceza zaten bastan yanlisti ve cok uzadi. Gerci yonetim de Misimovic'in taksitlerini odememek adina boyle bir hamleye girismis olabilir. Sadece Hagi'nin karari mi bu bilinmez, o yuzden Hagi'ye cok sallamayin.

Hagi'nin degil Tugay'in takimin basina gecmesi gerekirdi devre arasina kadar. Sonra da devre arasinda yeni bir teknik direktor bulunurdu. Hagi kotu bir teknik direktor degil ama bizi calistiracak kadar da iyi degil.

Başkan çıkıp Misimovic'in neden affedilmediği veya affedilip edilmeyeceği sorulduğunda, Hagi'nin takdiridir, kesinlikle affetmeyecek diyorsa, demek ki Hagi'nin kararı. Ben Hagi'ye sadece Misimovic olayını abarttığı için sallıyorum zaten, bu da hakkım. Dediğin gibi bir maç oynatma, veya para cezası ver, ama kadrı dışı bırakmak nedir, hangi insanlığa sığar? Olayın ekonomik boyutu ayrı bir olay zaten. İlk taksidi ile bilikte yıllık ücreti neredeyse 5 milyon Euro. Hagi değil kim olursan ol, bunu yapamazsın.

İçim yanıyor reyis adını görünce, çok arıycaz ileride çoook.

Lincoln denen adam ilk sezonunda 2-3 maç hariç hiçbirşey yapmadı. Sakatım bahanesiyle Sivas'a gitmediklerini de unutmayalım.

Doktor musun?

Sadece hafızam iyi.

Sakat olmadigini nasil teshis ettigini merak ettim sadece.

Lincoln schalke'den de sorunlu ayrılmıştı. Sorunlu bir adamdı bunu kabul etmemek için kör olmak gerekir. Ama aşkın da gözü kördür, saygı duyuyorum.

Sivas'ın zemini buzlu olduğu için içinden sakatlanmak gelmiş, sakatlanmış. Birşey diyemeyiz.

Sana oyle gelmistir.

Lincoln schalke'den de sorunlu ayrılmıştı. Sorunlu bir adamdı bunu kabul etmemek için kör olmak gerekir. Ama aşkın da gözü kördür, saygı duyuyorum.

Saygi duymakla kalmayip o aski Arda'yla yasiyorsun demezsem bu pis mesajin cevapsiz kalir.

Lincoln'e laf yok. Şimdi gelip burada Lincoln edebiyatı yapmayın. Bugün Misimovic'i bitirenler, o zaman da Lincoln'ü bitirdiler. Aynı senaryo, tek fark Lincoln'ün daha iyi bir kadroyla oynayıp, daha iyi bir başlangıç yapmış olmasıydı.

Puff , Lincoln ve Misi arasında dağlar kadar fark var tartışmak yersiz.

Saygi duymakla kalmayip o aski Arda'yla yasiyorsun demezsem bu pis mesajin cevapsiz kalir.

Hahah:D Bunu yazacağını biliyordum. Çok komik ama çok yanlış. Ben gerçeklerle konuşurum, ona göre yazarım. Senede 50 maç ortalamayla oynayan bir adam Arda. Sahada da her zaman elinden geleni yapar. Alt yapıdan geldiği için ayrı bir sempatim de vardır aynı Sabri ve Emre Çolak'a olduğu gibi. Oyununa zaten laf etme gereği duymuyorum.

Lincln sevgisi içinse mantıklı bir sebep göremiyorum. Bu yüzden aşk diyorum. No-look pas ve ara pasları için sanırım bunlar. Sebepleriniz bunlar. Sorunlı bir adam olduğunu göz ardı ediyorsunuz. Arkasından neler söyledi Schalke'liler. Bir yöneticisinin açıklamasını koysam buraya güleriz hep beraber. Bizden nasıl gittiği de malum. Normal bir adam değildi velhasıl kelam. Severdim yine de. Ama aşık değildim sizin gibi:)

Neyse bu konuyu milyon kez tartıştık aynı kapıya çıkacak. Ben zaten Misi olayında da Hagi'nin yanında olduğumdan iki yüzlü bir duruş sergilediğimi düşünmüyorum. Yarın Hagi Arda'yı kadro dışı bıraksa ona da saygım sonsuzdur bu konuda emin olabilirsiniz.

Geri
Üst Alt