#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Kazım'ın yanında bu adamdır, adam! Ama adam olmayanların olduğu yerde Misi'ye yazık oldu.

Bu adamı her duyduğumda Hagi'nin kulaklarını çınlatasım geliyor yeminle kendimi zor tutuyorum !

Misi Nolcak anlamadım ben daha? Kesin gidecek mi? Biri aydınlatsın.

Değerli kardeşim HAGI büyüklük sende kalsın. Senin kadar büyüyebilecek bu adamı gönderme.Tuzağa düşme.

Biz misiyi sevdik. en azından yarım sezon daha şans ver. Sen kimlere yarım sezon şans verdin hepimiz biliyoruz. Bu adam Almanyayı hallaç pamuğu gibi attı.

Hagi bu adam bize yakın. Balkanlardan.

Sana inandık Hagi... sende bizde inan ve en azından yarım sezon dene...

ve gör...

Değerli kardeşim HAGI büyüklük sende kalsın. Senin kadar büyüyebilecek bu adamı gönderme.Tuzağa düşme.

Biz misiyi sevdik. en azından yarım sezon daha şans ver. Sen kimlere yarım sezon şans verdin hepimiz biliyoruz. Bu adam Almanyayı hallaç pamuğu gibi attı.

Hagi bu adam bize yakın. Balkanlardan.

Sana inandık Hagi... sende bizde inan ve en azından yarım sezon dene...

ve gör...

Hagi'yle konustum haberler iyi.

Adrian Mutu ciddi heralde ya.O adam geliyor Misimovic kadro dışı.Bu olayda kesin başka bir iş var,Misimovic Hagi'nin anasına falan küfretti heralde.

Böyle bir adam var takımımızda hatırlatmak isterim. Yazık yitip giden değerlere, adamın kariyerine.

Adrian Mutu ciddi heralde ya.O adam geliyor Misimovic kadro dışı.Bu olayda kesin başka bir iş var,Misimovic Hagi'nin anasına falan küfretti heralde.

tribündergi de bi eleman "bırakın herkes sakız yüzünden kadro dışı bırakıldı sansın" dedi,gerçek sebebi bildiğini de ekledi fakat söylemedi büyümesin diye.bilmem ne kaa doğru

Hagi'ye laf ettirmeyiz ama hata yaptığı zaman babamız gibi sevsek bile bunu vurgulamak zorundayız. Körü körüne savunmak olmaz.

Tamam sen vurgula da git Hagi, yok sakiz cigniyorum beni kadro disi birak Hagi huauhaua diyen mangolar varken hangi degerlerin yitirildigi ortada r'das.

Ümit Karan'ı çok severim ben Hagi gönderdiğinde de kızmıştım açıkçası. Yanılmıyorsam uzun bir süre konuyla ilgili açıklama yapmadı en son:

Ümit idmanlara hep geç geliyordu ve alkol kokuyordu.

dedi. O zaman hak verdim. Misimovic olayında da geçerli bir sebebi olduğuna inanıyorum. Bunu söylemek zorunda da değil sanılanın aksine.

Bu olaydan ötürü ona edilen laflar gerçekten üzücü...

Ümit Karan'ı çok severim ben Hagi gönderdiğinde de kızmıştım açıkçası. Yanılmıyorsam uzun bir süre konuyla ilgili açıklama yapmadı en son:

dedi. O zaman hak verdim. Misimovic olayında da geçerli bir sebebi olduğuna inanıyorum. Bunu söylemek zorunda da değil sanılanın aksine.

Bu olaydan ötürü ona edilen laflar gerçekten üzücü...

Nasıl zorunda değil Ahmet ? Şuan sadece "performanstan dolayı, antremanda ki hareketlerinden dolayı" falan gibi pek inanmadığımız bahaneler yüzünden kadro dışı kaldı diye açıklama yaptı Hagi. E sen böyle dersen Misimovic gibi oyuncunun da geçmişi belli karakteri belli profesyonelliği belli sonuçta insanlar inanmaz sana. Madem kadro dışı bıraktın, madem affetmemeye de kararlısın, o halde açıklayacaksın gerçeği (eğer öyle bir gerçek varsa).

Misimoviç 'in kadrodışı bırakılması saçmalıktır, gerisi laf-ü güzaf.

Tamam anladik hagi bu adama bir daha sans vermicek ama yonetim ise bir el atsa.

Sans vermesi gerektigini solese? Hagi nin isine karisilmis olucaklar ama karisilmicak gibi de degil durum. Resmen harcadi adami.

'Bana göre her insan hayatta bi ikinci şansı hakediyor bi ikinci şans verilmeli yargısız infaz yapılmaması lazım'

A.Polat

'Bana göre her insan hayatta bi ikinci şansı hakediyor bi ikinci şans verilmeli yargısız infaz yapılmaması lazım'

A.Polat

Evet bu lafa ben de takıldım. Fenerbahçeli Kazım'a ikinci şans verildiyse Galatasaraylı Misimoviç'e de verilmesi gerekir.

Kazım'ın ne disiplinsizliğini gördünüz dedikten sonra; "Hagi'ye Kazım'ın disiplin problemleri olduğunu söyledim. O da bütün sorumluluğun kendisinde olduğunu söylerek alınmasını istedi<" diyerek de çelişmişdir kendisiyle.

Kazım'ın ne disiplinsizliğini gördünüz dedikten sonra; "Hagi'ye Kazım'ın disiplin problemleri olduğunu söyledim. O da bütün sorumluluğun kendisinde olduğunu söylerek alınmasını istedi<" diyerek de çelişmişdir kendisiyle.

Çok saçma konuşuyor zaten, ne dediğini bilmiyor.

Gelmesini ne çok istedik bekledik,şimdi böyle kenara itilmesi adamın canını sıkıyor ya..

Geri
Üst Alt