#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Ilk geldiginde futbolcularla tanisma amacli yaptigi bir toplantida Misimovic odada sesli bir sekilde yellenmis.. hagi'de sinirlenerek kadro disi birakmis..Olur mu olur....

Tamam şöyle yapalım o zaman.

Hagi vs Misimovic

Misimovic'ten başlayalım. Misimovic Almanya'da yıllarca top koşturmuş ve inanılmaz başarılı olmuş bir isim. Neredeyse gittiği her takımda takımının en önemli oyuncusu olmayı başarmış bir isim. Ligin en kaliteli oyuncuları arasında gösterilen bir isim ve dahası avrupada ki en iyi oyun kurucular arasına kendi ismini rahatlıkla sokmuş bir isim Misimovic. Bu güne kadar bir kere bile disiplinsizliği görülmemiş bir isim. Hatta ve hatta Magath gibi birisiyle de çok iyi bir şekilde anlaşarak çalışmış bir isim. Şu zamana kadar da hiç bir zaman gece hayatıyla, karaktersizliğiyle, hocayla kavgasıyla, umursamaz tavırlarıyla falan değil hep futboluyla ve profesyonelliğiyle, karakteriyle ön plana çıkmış bir isim Misimovic.

Bakıyoruz Hagi'ye. Kendisini teknik direktör olarak kanıtlamamış bir isim. Geçmişte bu tip disiplin şovlarıyla da ünlü bir isim. Bu zamana kadar başarılarıyla değil, başarısızlıklarıyla (teknik direktörlük bazında) ön plana çıkmış bir isim. Karakteristik olarak disiplinli bir isim, sert bir isim. Sevmediği ve kanı ısınmadığı birisine sonuna kadar takan bir isim. Bunca şeye rağmen sırf efsane futbolcumuz diye gerçekleri görmememize neden olan bir isim Hagi.

Durum böyleyken ve tatmin edici bir açıklama yokken, Misimovic'te bunca rezilliğe ve kendisine yapılanlara rağmen hala "oynayabilirim" diyebiliyorken, af kararını bekliyorken sonucu siz belirleyin lütfen !

Galatasaray kimsenin babasının çiftliği değildir. Egolar uğruna bu kadar değerli ve ihtiyacımız olan bir oyuncuya, bu kadar para verilen ve yatırım yapılan bir oyuncuya haksızlık yapılamaz, bu düpedüz suçtur. Bitsin artık bu rezillik !

Hagi koyu bir Romanya milliyetçisi olduğu için Misi'yi kadro dışı bıkramıştır. Olay bundan ibarettir.

En kısa zamanda seni ilk 11de görürüz umarım.

Misimovic

Cana - Culio​

Varlık içinde yokluk çekiyoruz.

Ben Mİsimovic'in en ufak bir suçu olduğuna inanmıyorum.

Aynı şeyi Hagi ilk teknik direktörlük döneminde Ümit Karan'a yapmıştı.

Sonrasında Galatasaray'a dönen Ümit nasıl bir oyuncu olduğunu herkese göstermişti.

Akillandim. Bundan sonra daha akilli olacam diyende ta kendisiydi. Umit geri dondugunde ki basarisini da bir nevi Hagi'ye borcludur.

misimovic.jpg

Bundan sonra diyelim affedildi, nasıl katkı verecek bu psikolojide bilinmez.Çok üzülüyorum bu adama, ciğerim yanıyor.

Yahu kim özür diler kim affeder bilmem ama bir şekilde takıma kazandırsınlar şu adamı. Başka şansımız kalmadı şu içinde bulunduğumuz durumdan çıkmak için. Yaşananlardan sonra iyi bir performans beklemek hayal olur ama denemekte fayda var yine de.

Bizimkiler affetse ne olur adam affetmez ki.

Adam Arda ile oynamak isterdim diyor lan, offf. Bam gibileri izleyip, bu adamdan mahrum kalmak bizim çilemiz. Buraya gelen 10 numara çürüyor.

Çok üzülüyorum şu adama ya 1 yıl önce o mevkide Avrupanın sayılı adamlarından biriyken bizin Hagi beyefendi adamın yüzüne bakmıyor

Affedilicek gibi bi his var içimde gerçi Hagi nasıl affeder bilemiyerum ama öyle bi his var nebiliyim :)

Hagi tükürdügünü yalamaz. Miside zaten Hagi ondan özür dilemezse dönmez, dönemez. Ayikla pirincin tasini .. :o

Affedilicek gibi bi his var içimde gerçi Hagi nasıl affeder bilemiyerum ama öyle bi his var nebiliyim :)

Hagi'mi Misimoviçi affedecek,,yoksa Misimoviç mi Hagi'yi?:)

Hagi tükürdügünü yalamaz. Miside zaten Hagi ondan özür dilemezse dönmez, dönemez. Ayikla pirincin tasini .. :o

Lucescu'nun bir sözü vardı; "Bir Çin atasözü vardır; sadece ölüler ve aptallar fikir değiştirmez" derdi. Hagi'de bu yolu pekala tercih edebilir.:)

Lucescu'nun bir sözü vardı; "Bir Çin atasözü vardır; sadece ölüler ve aptallar fikir değiştirmez" derdi. Hagi'de bu yolu pekala tercih edebilir.:)

Hagi mi? Bu konu hakkinda laf etmeyen? Adamin hic yüzüne bakmayan? Birden affedicek? .. Ins hakli cikarsin kardesim, haksiz cikmayi okadar istiyorum ki ..

Geri
Üst Alt