#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Ahı çıkacak bunların Hagi, devam et bu adamı yemeye. Ulan herşeyi geçtim insan olarak vicdanın nasıl sızlamıyor onu anlayamıyorum bir türlü !

İşin aslını bilmeden nasıl böyle konuşabiliyorsun çok merak ediyorum...

Ya da biliyorsun, öyleyse anlat biz de ona göre tavır alalım. Ahı çıkacak falan...

İşin aslını bilmeden nasıl böyle konuşabiliyorsun çok merak ediyorum...

Ya da biliyorsun, öyleyse anlat biz de ona göre tavır alalım. Ahı çıkacak falan...

Kulüpden yada Hagi den adam akıllı açıklama gelmiyorki..İnsanlarda yalan yanlış düşünüyor yada Doğru düşünüyor..

Becali-Hagi-Adnan Sezgin-Rusya baglantilari varmis güya. Katakulli isler anlayacaginiz. Adnan Sezgin Telegol´de agzini acamadi. Bunlar sadece iddiadir dedi baska birsey diyemedi. Adnan Sezgin´in oldugu heryerde katakulli is vardir.

qo8x34.jpg

I love you MISI

Becali-Hagi-Adnan Sezgin-Rusya baglantilari varmis güya. Katakulli isler anlayacaginiz. Adnan Sezgin Telegol´de agzini acamadi. Bunlar sadece iddiadir dedi baska birsey diyemedi. Adnan Sezgin´in oldugu heryerde katakulli is vardir.

kesinlikle katılıyorum,her ota açıklama yapan sezgin,misimovic konusunda ağzını açmadı

Senin ilk yazdigin sey kadar alaka

Harika mükemmel bir kadromuz var onun için misimovic gibi adam kadro dışı

Culio Cana Misimovic orta sahası süper olurdu ama başımızdaki sinirli hoca saolsun kadro dışı etti adamı. Hala Haginin kafası futbolculukta sanırım.

Senin ilk yazdığın şey çok alakalı demi. Misi'nin kafasını yapıştırarak I love you Misi diye ima da bulunuyosun. Burda Hagi'nin futbolculuğunu tartışan 1 kişi var mı ki?

Kimden bahsettiginizi unutmayin diye koydum resmi, unutmussunuz da

Hagi'nin futbolculuğuna dünya da kimse laf edemez. Ama teknik direktörlük farklı. O konuda da en büyük başarısı Türkiye Kupası. Takım umut vermiyor ama sen görmemekte inat ediyosun. İnşallah ben yanılırım da Hagi çok başarılı olur uzun yıllar başımızda kalır.

Senin ilk yazdığın şey çok alakalı demi. Misi'nin kafasını yapıştırarak I love you Misi diye ima da bulunuyosun. Burda Hagi'nin futbolculuğunu tartışan 1 kişi var mı ki?

Ben haginin futbolculuğundan kalma sinirinden bahsediyorum arkadaşım. Hagiyi sevmeyen zaten Galatasaraylı olamaz merak etme. Teknik direktör olduğunu unutmasın.

Hagi'nin futbolculuğuna dünya da kimse laf edemez. Ama teknik direktörlük farklı. O konuda da en büyük başarısı Türkiye Kupası. Takım umut vermiyor ama sen görmemekte inat ediyosun. İnşallah ben yanılırım da Hagi çok başarılı olur uzun yıllar başımızda kalır.

?

ya tamamda niye TD unun yipranmasina canak tutuyor bu yonetim

satin gitsin derdiniz ne

satmiyorsaniz aciklayin nedir olay

Geri
Üst Alt