#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Her gün yazdığın yüzlerce mesajdan. Takımda umut ışığı görüyosun ki Hagi'yi destekliyosun.

ya tamamda niye TD unun yipranmasina canak tutuyor bu yonetim

satin gitsin derdiniz ne

satmiyorsaniz aciklayin nedir olay

Rusya´dan Misimovic´e teklif yok daha bence .Sadece Rus kluplerine önerildi Misimovic.Adnan Sezgin kafalarına silah tutup"Alın lan!" gibi bir psikopatlık yapmasa sene sonuna kadar bizde gibi.

Rusya´dan Misimovic´e teklif yok daha bence .Sadece Rus kluplerine önerildi Misimovic.Adnan Sezgin kafalarına silah tutup"Alın lan!" gibi bir psikopatlık yapmasa sene sonuna kadar bizde gibi.

Misi kendisi dedi.."Rusyadan teklifler var..Ama Adnan Sezgin hep haftaya diyerek oyalıyor.."

Misi kendisi dedi.."Rusyadan teklifler var..Ama Adnan Sezgin hep haftaya diyerek oyalıyor.."

Bu işin arkasında ne var merak ediyorum. Adam kadroda düşünülmüyor. Rusya'da transfer dönemi bitmek üzere, teklifler de geliyormuş. Herhalde gelen teklifleri yeterli bulmuyorlar. MAlum yaklaşık 8 millyon €'ya aldık Misi'yi. :o

Bu işin arkasında ne var merak ediyorum. Adam kadroda düşünülmüyor. Rusya'da transfer dönemi bitmek üzere, teklifler de geliyormuş. Herhalde gelen teklifleri yeterli bulmuyorlar. MAlum yaklaşık 8 millyon €'ya aldık Misi'yi. :o

Misi gibi bi oyuncuyu bulmak kolay değil. Yönetim de bekliyor ki Türkiye Kupası'ndan elenirsek Hagi ile yollar ayrılır yeni teknik direktörle de Misi çalışır. Bence yönetimin aciz hesabı bu.

culio mu, misimovic mi sorusunun cevabi culiodur her zaman benim icin. biz uefa kupasini, 4 yil sampiyonlugu sergen gibi misimovic gibi umursamaz adamlarla degil suat kaya gibi, hakan sukur gibi, hagi gibi hirsli oyuncularla kazandik.

culio mu, misimovic mi sorusunun cevabi culiodur her zaman benim icin. biz uefa kupasini, 4 yil sampiyonlugu sergen gibi misimovic gibi umursamaz adamlarla degil suat kaya gibi, hakan sukur gibi, hagi gibi hirsli oyuncularla kazandik.

2 tane alakası olmayan adamı karşılaştırmışsın, saçmalamışsın kusura bakma da... Culio takım oyuncusudur iyi mücadele eder 90 dakika düşmez oyundan, ama Misimovic kadar yaratıcı bir oyuncu asla değil.

Cana-Culio-Misimovic 3lüsünü izleyebilseydik keşke.

2 tane alakası olmayan adamı karşılaştırmışsın, saçmalamışsın kusura bakma da... Culio takım oyuncusudur iyi mücadele eder 90 dakika düşmez oyundan, ama Misimovic kadar yaratıcı bir oyuncu asla değil.

Cana-Culio-Misimovic 3lüsünü izleyebilseydik keşke.

Şablon 4-3-3 ise böyle bir üçlü olmaz; Misi uymaz..

ne yaratmisti pardon misimovic oynadigi 10 hafta boyunca? culio bugun gol atti 3 puan kazandirdi mesela, var mi misimovic golu? ben oyuncularin karakterlerini karsilastirdim. senin kafa yapindakiler suat emre okan uclusunden birini cikarip sergen gibi misimovic gibi ruhsuz bir yaratici oyuncu koyardi heralde ortasahaya.

ne yaratmisti pardon misimovic oynadigi 10 hafta boyunca? culio bugun gol atti 3 puan kazandirdi mesela, var mi misimovic golu? ben oyuncularin karakterlerini karsilastirdim. senin kafa yapindakiler suat emre okan uclusunden birini cikarip sergen gibi misimovic gibi ruhsuz bir yaratici oyuncu koyardi heralde ortasahaya.

Adamı sol kanada hapsedersen heralde bir şey yapamaz, serbest oynaması ve yanında çok barzonun olmaması gerekiyor. Culio kötü takımda göze batan vasat üstü bir oyuncudur. Misimovic de karaktersiz falan değil ayrıca. Adamın neden kadro dışı bırakıldığı hakkında bilgi hala yok.

ne yaratmisti pardon misimovic oynadigi 10 hafta boyunca? culio bugun gol atti 3 puan kazandirdi mesela, var mi misimovic golu? ben oyuncularin karakterlerini karsilastidim. senin kafa yapindakiler suat emre okan uclusunden birini cikarip sergen misimovic gibi ruhsuz bir yaratici oyuncu koyardi heralde ortasahaya.

Misimoviç in işi basit olarak düşünürsek asist yapmak. Kime yapılır asist?

Misimoviç in oynadığı maçlarda, asist yapıcağı forvet bile yoktu takımda.

onlerinde de 3lu stancu kazim baros. rijkaard da bu taktigi denedi. 4 tane geri gelmeyen oyuncuyla anadolu takimlarindan fark yiyorduk.

Geri
Üst Alt