#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

onlerinde de 3lu stancu kazim baros. rijkaard da bu taktigi denedi. 4 tane geri gelmeyen oyuncuyla anadolu takimlarindan fark yiyorduk.

evet bugün de total de 5 deplasman golü olan Buca ya 3-4 tane net pozisyon vermedik zaten.

Hayır bilsem böyle iş yapıyor ortasaha tamam dicem.

Hagi ister oynatır ister oynatmaz kimse karışamaz Haginin işine. Burda oyuncuya dayalı sistem yok Klübe dayalı sistem var..

pozisyon vermek baska fark yemek baska.

lincoln gibi misimovic gibi elano gibi felipe gibi ruhsuz oyuncu istemiyorum ben takimimda. hagi seneye kalirsa bulur zaten ribery gibi stancu gibi hem kaliteli hem genc oyunculari.

Bu orta sahanın harbi iş yapması için ileride 3 değil, 2 forvet, orta sahada da Culio gibi bir adam daha olması lazım..

ya tamam arkadaşım 4-2-3-1 olsun adı.

ben forvetleri konuşmuyorum. Stancu iş yapmadı zaten solda. Stancu yada Baros tek forvet çık. Kazım sağ kanat.

bugünkü ortasahanın önüne istersen 5 tane forvet koy, top gitmiyor forvetlere. Culio tek başına ofans işine yetişemiyor.

Misimovic diye bağırmak için biraz geç kaldık sanki.

Artık taraftarda uyanmış mevzuya. Bugün ki maçta açıkçası beklemiyordum, şaşırdım. uA maç öncesi, 2.yarı başlamadan ve 2.yarının sonlarına doğru falan Misimovic diye bağırdı. Artık onlarda farkına vardılar bazı şeylerin.

Artık taraftarda uyanmış mevzuya. Bugün ki maçta açıkçası beklemiyordum, şaşırdım. uA maç öncesi, 2.yarı başlamadan ve 2.yarının sonlarına doğru falan Misimovic diye bağırdı. Artık onlarda farkına vardılar bazı şeylerin.

Yetmez yeğen. Yetmez.

Artık çok geç bazı şeyler için.

Misimovici Hagi bitirdi. Hatta Misimovicin futbol hayatina karisti Hagi, olumlu mu , olumsuz mu bir sonuc cikar, bunu zaman gösterir ama su an icin cok olumsuz.

Sanki Misimoviç Haginin anasına avradına küfretti. Disiplinden bahsederken biri mustafa sarpinho'nun pinoya küfür ettiği videoyu izletsin Hagiye. Bursa gibi patlatıp atacak hagi bizi. Damımıza koyacak lan!

Yetmez yeğen. Yetmez.

Yetmez tabi ama şu an stadı uA yönetiyor, yani onlar ne tezahürat yaparlarsa önce üst taraf ona eşlik ediyor, sonra tüm stad. uA Misimovic diye bağırırsa tüm stad bağırır yani. Tabi Hagi gene birşey yapmaz ama olsun en azından bu da birşeydir.

Sanki Misimoviç Haginin anasına avradına küfretti. Disiplinden bahsederken biri mustafa sarpinho'nun pinoya küfür ettiği videoyu izletsin Hagiye. Bursa gibi patlatıp atacak hagi bizi. Damımıza koyacak lan!

"tamamen olumsuz davranışlarından, antrenman ve maçlarda sergilediği tavırlar, azimli çalışmaması, konsantrasyon eksikliği, dikkatsizliği ve teknik-taktik disiplinsizliğinden"

Diye buyurmustu Hagi resmi sitede. Ayni anda bu kadar olumsuz hareketi gerçeklestirebilme basarisini göstermis.

"tamamen olumsuz davranışlarından, antrenman ve maçlarda sergilediği tavırlar, azimli çalışmaması, konsantrasyon eksikliği, dikkatsizliği ve teknik-taktik disiplinsizliğinden"

Diye buyurmustu Hagi resmi sitede. Ayni anda bu kadar olumsuz hareketi gerçeklestirebilme basarisini göstermis.

Sende afiyetle yemişsin. Afiyet olsun.

Yetmez tabi ama şu an stadı uA yönetiyor, yani onlar ne tezahürat yaparlarsa önce üst taraf ona eşlik ediyor, sonra tüm stad. uA Misimovic diye bağırırsa tüm stad bağırır yani. Tabi Hagi gene birşey yapmaz ama olsun en azından bu da birşeydir.

Tabi canım. Herşeyin bi başlangıcı var. Hiç yoktan iyidir. Yalnız devamı gelmesi lazım.

keşke hagi şu adama şans verseydi tekrar

o zaman ya yıkardı ortalığı

ya da gerçekten 9 maçta 1 asist yaptığı gibi yine kötü oynardı ve kimse bişey diyemezdi artık

yani her halükarda bu konu kapanırdı

Hagi tamam sana hayranım ama şu inadını biraz azaltsan tam süper olacak

tabi yönetimin bi oyunu varsa bilmem...

Takımın en iyi orta saha oyuncusu.

Geri
Üst Alt