#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Misimoviç Florya'da kız becerse gene A2'ye atılmaz arkadaş..

İşin için menfaat var,işin içinde para var..

şu para ,menfaat, rant cart curt, becali vs

Becaliyle bir ilgisi yok kafamda ki senaryo şudur..

Hagi öncelikle Misimoviç'i yönetime şikayet etti,yönetim şöyle bir düşündü önce hocam olur böyle aldırma dedi,sonra da dur lan dediler bunun parasını taksitle ödüyoruz ya vazgeçelim ödemelerden kaynak yaratalım devre arasında oyuncu alacağız diye,hocam dediler kes bunun biletini,bizde yollayalım geri daha fazla para ödemeden..

Hocada ben zaten istemiyor böyle oyunci dedi,ve iş bitti..

İşin özü böyle bence..

Ne sakız çiğnemesinin,ne sorumsuzlukların alakası ve kanıtı yoktur..

Ve Galatasaray taraftarını salak yerine koyuyorlar,yönetimde bunu koz olarak kullanacak görürsün,eğer ligi kötü yerde bitirelim,Hagi'ye diyecekler ki transfer istedin yaptık ama kadroyu iyi kullanamadın elveda..

Bu senaryolar gerçek olursa hiç şaşırmam,tabi hiçbir zaman gün yüzüne çıkmaz ama yaparlar mı yaparlar,olan Misi'ye oldu,futbol hayatında büyük bir yara ve belki kariyerinin en iğrenç günlerini Galatasaray forması altında yaşıyor olması beni çok üzüyor,itibarımızı sarsmadı şuana kadar ama şayet ipler koparsa tamamen diyeceği 2 kelime Dünya'ya rezil eder Galatasaray markasını..

Bunu nasıl hesaba katmaz yönetim ve Hagi anlamak mümkün değil..

Yaya Toure ile takas edebilsek keşke. Belki City kabul eder. İki tarafın da yararına olur.

Nasıl takılma?

-----------XXX------------

XXX----XXX---XXX----XXX

----------Cana------------

-------Misi-----Culio-------

XXX-------XXX--------XXX

Buna olur mu diyorsun?

Standart 433'de orta saha 1 pasör , 1 yaratıcı, 1 yok ediciden oluşur. Dünya'da tek 433 Barça tarafından oynanmıyor malesef. Buz gibi 10 numara olan Juninho yıllarca Lyon'da 433'ün orta sahasında oynadı.

Pasör : Culio

Yaratıcı : Misimovic

Yok edici : Cana

Şu dediğine cidden inanıyorsan Semih ben pustum kaldım, şoklar içerisindeyim.

Dzeko'nun arkasında Toure'yi mi görmek istersiniz Misimoviç'i mi. Hadi biraz düşünün bakalım. :)

Tevez varken sahada Misimovic'i mi görmek istersiniz Tevez'i mi?

Bunu da bir düşünün bakalım.

Kaldı ki City'nin transfer politikası tamamen spektaküler isimler üzerine.

Bir senesini Galatasaray'da kadro dışı geçirmiş bir adamla ilgilenmezler.

Üstelik de Yaya Toure bence an itibarıyla dünyadaki en iyi ön liberodur. Daha iyisi yoktur.

Ederi 5-6 Misimovic kadardır.

Niye değişsinler ki...

Ama Misimovic Vincent Kompany takası düşünülebilir. Mükemmel bir defans oyuncusu kazanmış oluruz.

Bir takımın orta sahasında muhakkak "çok iyi" derecede "nokta pas" atabilen veya "çalım atabilen" orta saha oyuncusu olmalıdır.

Culio iyi bir oyuncu ama asla hücum yükünü tek başına çekemez.

Misimovic bu takıma gerekiyor. Çünkü şu an Avrupa Ligleri içersinde en iyi nokta pas atabilen oyunculardan bir tanesi.

Tevez varken sahada Misimovic'i mi görmek istersiniz Tevez'i mi?

Bunu da bir düşünün bakalım.

Kaldı ki City'nin transfer politikası tamamen spektaküler isimler üzerine.

Bir senesini Galatasaray'da kadro dışı geçirmiş bir adamla ilgilenmezler.

Üstelik de Yaya Toure bence an itibarıyla dünyadaki en iyi ön liberodur. Daha iyisi yoktur.

Ederi 5-6 Misimovic kadardır.

Niye değişsinler ki...

Ama Misimovic Vincent Kompany takası düşünülebilir. Mükemmel bir defans oyuncusu kazanmış oluruz.

Ama Misimoviç'in bölgesinde oynadı uzun süre. Bağlantıyı kur kendi sorularına cevap verirsin zaten. :) Ayrıca Dzeko Misimoviç uyumunu anlatmaya gerek yok.

Birde sadece bir öneriydi o hemen hurra atlamasaydınız keşke. :)

Olay Toure'nin nerede oynadığı değil, olay Toure ve Misimoviç'in bonservis bedelleri arasındaki fark ve Toure'nin İngiltere'nin en çok para kazanan oyuncusu olduğu gerçeği. Biz o adama nasıl para vereceğiz?

De_Jong_Alonso.jpg

Toure degilde De Jong cok iyi gider aslinda. Tam bizim lige göre. :asd:

Olay Toure'nin nerede oynadığı değil, olay Toure ve Misimoviç'in bonservis bedelleri arasındaki fark ve Toure'nin İngiltere'nin en çok para kazanan oyuncusu olduğu gerçeği. Biz o adama nasıl para vereceğiz?

Pekala. :)

Geri
Üst Alt