#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Misi'yle Toure takas olur, niye olmasın. Üzerine bir 11-12 milyon euro para verirsek takas olmaması için bir neden yok!

35 milyon euro'ya almadılar mı Toure'yi bu sezon başında?

Ben olaya City açısından bakmıştım halbuki. Baya açmışsınız laf çarpmaya. O zaman bir koz vereyim size. Misimoviç, Toure'den çok daha fazla katkı sağlar City'ye. :)

Barry, De Jong, Vieira ve Milner fazlasıyla yeterli o bölge için. :o

Ben olaya City açısından bakmıştım halbuki. Baya açmışsınız laf çarpmaya. O zaman bir koz vereyim size. Misimoviç, Toure'den çok daha fazla katkı sağlar City'ye. :)

Barry, De Jong, Vieira ve Milner fazlasıyla yeterli o bölge için. :o

Misimovic Premier ligde

oynar

elanoblumer_216850.jpg

Biz buca ile mac yaparken ayni saatlerde misimovic lunaparkda imis

Naapsın adam bütün gün evde Zeki Müren dinleyip nasıl kadro dışı kaldım diye ağlasın mı ?

Tarzın kötü Yaser. Nasıl diyim yani kendin olmaya çalışsan daha çok saygı görürsün.

Gerçekten kalbimi kırdın ama........!!!!!!!!!!!!

Birde sorumun cevabını alabilir miyim rica etsem.Misimovic ile Elano aynı tarzda oyuncular mı ki;O örneği veriyorsun.

İkiside fiziksiz.

Misimovic mi fiziksiz? Fizikten kastın nedir. Boy,külo yağ oranları mı?

Benim hangi açıdan demek istediğimi anladın mı peki? Özellikle ortadaki alıntıda.

Takim 5-6 pas yapamiyor arka arkaya ve Misi oynamiyor. Saka gibi. Buca bile zor anlarda bizden daha iyi pas yapip top cikartiyor. Savasan takimmis savasan takim Buca karsisinda bile inanilmaz zorlandi. Oyunda dengeleri zekasiyla degistirecek bir tane oyuncu yok. Misi de kadro da yok.

Geri
Üst Alt