#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Takim 5-6 pas yapamiyor arka arkaya ve Misi oynamiyor. Saka gibi. Buca bile zor anlarda bizden daha iyi pas yapip top cikartiyor. Savasan takimmis savasan takim Buca karsisinda bile inanilmaz zorlandi. Oyunda dengeleri zekasiyla degistirecek bir tane oyuncu yok. Misi de kadro da yok.

Bucaspor maçı sırasında Lunapark'ta eğleniyormuş. :)

Birazdan Telegol'de neden Lunapark'ta olduğunu ve yapılan röportajı gösterecekler.

Misidir her ne sekilde ve nerede gørulurse yeridir. Meyhanelere gidip eski sarkilar dinlerken gøruntulenmesi bile imkan dahilinde.

Adamlar en iyi oyuncularını sakız reklamında oynatır. Bizimki idmanda bile çiğneyemez. :)

adsız.JPG

Bi karar verin da. Hem Hagi kendisini kullandırttı yönetime ondan kadro dışı bıraktı diyorsunuz hem de sakız haberlerine gönderme yapıyorsunuz...

Adamlar en iyi oyuncularını sakız reklamında oynatır. Bizimki idmanda bile çiğneyemez. :)

adsız.JPG

10 yil sonra Kadikoy'den puan aldi, kupa finalinde 5-1 yendi diye abuk subuk haberlerle Hagi'nin ustune yuklenir Fener medyasi, bizim taraftar da hap gibi yutar bu haberleri. Yazik.

Neyse ya hersey medyanin sucu olsun (: Simdi tartismak zor is bu konuda.

"Taraftar isyan etti"

Galatasaray'ın Boşnak yıldızı Misimovic, HABERTÜRK'e konuştu.

Galatasaray’da kadro dışı kalan Misimoviç, Buca maçı öncesi “Misimoviç oley” diye tezahürat yapan taraftara teşekkür etti:

“Taraftar da haksızlığa isyan etti, çok duygulandım. Keşke onlar için daha fazlasını yapabilsem.”

‘HAGİ’YE BİR ŞEY YAPMADIM’

Galatasaray’da teknik direktör Hagi’nin kadro dışı bıraktığı Zvjezdan Misimoviç, HABERTÜRK’e konuştu.

Bucaspor maçı öncesi tribünlerin tüm stadı ‘Misimoviç oley’ diye inletip teknik direktör Hagi’ye göndermede bulunduğu Bosnalı yıldız, Sarı-Kırmızılılar’ın bu davranışları kaşısında çok duygulandığını söyledi.

Tribünlerin desteğiyle çok sevindiğini dile getiren Misi, şöyle konuştu: “Maçta bir arkadaşım beni arayarak, tüm stadın benim ismimle tezahürat yaptığını söyledi. O an neler hissettiğimi anlatamam. Çok duygulandım. Demek ki sonunda bana haksızlık yapıldığını anladılar. Taraftar da bu haksızlığa isyan etti. Hep söyledim, ben Hagi’ye hiçbir şey yapmadım. Ama o beni nedensiz yere kadro dışı bıraktı. Destek veren tüm taraftarlara teşekkür ederim. Keşke daha fazlasını yapma imkanım olsaydı.

‘ZARARLI ÇIKAN O OLACAK’

Sezon sonuna kadar Galatasaray’ın oyuncusu olarak kalacağım. Ortada 2 kulüp arasında bir anlaşma var. Ben sorumluluklarımı yerine getiriyorum. G.Saray faydalanmak isterse, ben hazırım. Ama önce bana bu haksızlığı yapan Hagi’nin özür dilemesi gerekir. Taraftarımıza sizin aracılığınızla bir kez daha teşekkür ediyorum. Keşke onlara borcumu ödeme imkânım olsa. O güzel statta ve o muhteşem taraftarın önünde futbol oynamayı çok isterdim. Onları çok özledim. Bana yapılan bu haksızlığı

gördükleri için onlara minnettarım. Hagi bir sebep gösteremediği için yüzüme bile konuşamadı. Sebepsiz yere kadro dışı bıraktı. Gerçekten bir sebebi varsa, çıksın söylesin. Kötü gidişin faturasını bana kesmek istedi ama ters tepti. Kısa sürede belki kazançlı çıktı ama uzun vadede bakıldığında bu işten zararlı çıkan o olacaktır.”

HTSPOR / ÖZEL RÖPORTAJ / Erhan TELLİ

Cevap: "Taraftar isyan etti"

Hagi bir sebep gösteremediği için yüzüme bile konuşamadı. Sebepsiz yere kadro dışı bıraktı. Gerçekten bir sebebi varsa, çıksın söylesin.

Çok mantıklı.Hagi delikanlıysa çıksın adam gibi söylesin Misinin ne yaptığını.

Cevap: "Taraftar isyan etti"

Vay be bunu da okuduk ya...

Hagiye çok güveniyordum ama bu olaydan sonra güvenim sarsıldı.Misini neden kardo dışı bıraktığını anlatması lazım her gün yalan-dolan haberler okumaktansa olayı Hagiden dinlemek daha mantıklı.Bir futbolcunu hiç bir şey söylemeden kadro dışı bırakmak büyük haksızlık.Yine de Haginin Galatasarayda kalmasından yanayım.Delikanlı lafını lafın gelişi söyledim sen yanlış anladın heralde.

Geri
Üst Alt