#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

ben neden transfer edildiğini kendimce açıklamıştım, tamamen taraftarın gazını almak için, yönetim kendisine kalkan yaptı misi'yi o da bir kaç maç oynadı zaten sonra sol açığa çekildi orada da başarısız oldu, talimat verdiler hagi'ye o da bu talimatı uyguladı, durum hem ekonomik hem de taraftara şirin görünme olayı idi, taraftar boyutu yazın aşıldı şimdi ekonomik olarak değerlendiriyorlar. burada kullanılan misimovic oldu adama resmen hakaret edildi onun yerinde olsam hiçbir yere gitmem.

Böyle yaparlarsa başlarlar tabi ? varmı bi açıklama yok:) Hagi t.direktör felan değil bana göre, oyuncuyu kazanmaya çalışmak diye bişey yok onda bu olaydan sonra hep böyle olucak benim için. Magathla çalışıp şampiyon olmuş adama disiplinsiz demek aptalca sanki..

Aptalca tabi. Kalsa gitmiyorum ulan dese keşke de bidaha görsek sahada. Elbet bi gün girer kadroya yani koskoca Misimoviç. :D

Söz konusu Rusya ise içim rahat.Adnan Sezgin´e rağmen,5 ay top oynamamasına rağmen zarar etmeyiz.

olay kesin şeref aydın açıkladığına göre yarında ayrıntıları belli olur bakalım yönetimin hesabına göre ne kadar kar ettik.:D

Misimovic'in Rusya'dan Dinamo Moskova takımına sıcak baktığı söyleniyordu. Affedilir diye umuyorduk ama sanırım bileti çoktan kesilmiş.

sırf hagi'nin ihtirasları yüzünden fıstık gibi adamı harcadık...

bu işe çanak tutan yönetimi de gönülden selamlıyorum...

Bu adam giderse Hagi gidene kadar bu takımı asla tutmıcamm !!!

Yazıklar olsun ya adamı süper harcadık resmen ireniyorum bu yönetimdende teknik heyettende..

Birgün bu bedduayı yapacagım aklıma gelmezdi ama inş kupadan eleniriz ve HAGİ GİDER !

Spartak Moskova'ya mı gidiyomuş Misi güle güle gitsin,oynasın goller atsın biz de burda videolarını paylaşırız..

Vay be A2 takımımızdan yurtdışına adam gönderiyoruz helal olsun valla..

Ben olsam kulübün başına bela olur gitmezdim. Wolfsburga o parayı ödetirdim maaşımıda tam alırdım.. Çok büyük hakkını yedik adamın.

Çok zırlarsınız yarın öbürgün yutubda gollerine bakıp bakıp. Hagi'nin artisliği milyonlarımıza mal oldu. Ayrıca o dingil yönetimde Keita'yı satıp kar ederken 7 milyon verdiği Misimoviç'i oynatmamasını bi açıklasın bakalım.

asıl gitmesi gerekenler takımda belki de en son gidecek adam rusya'ya satılıyor, istifa edin artık yeter bu kadar rezillik, galatasaray taraftarı kimseden çekmedi sizden çektiğini beceriksizler!

Çok zırlarsınız yarın öbürgün yutubda gollerine bakıp bakıp. Hagi'nin artisliği milyonlarımıza mal oldu. Ayrıca o dingil yönetimde Keita'yı satıp kar ederken 7 milyon verdiği Misimoviç'i oynatmamasını bi açıklasın bakalım. Hay Ben böyle işinn
.

Giderse Sporx'den her hafta böyle basliklar görürüz;

Misimovic costu bir kere!

Buradan giden cosuyor!

Misimovic eski günlerine döndü.

Misimovic Rusya'da yilin oyuncusu secildi vs.

yok ya ucuza satmazlar şöyle kar bile ederiz

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncusu Zvjezdan Misimovic'in 1.900.000 Euro bedelle Dinamo Moskova'ya transfer olması konusunda anlaşmaya varılmıştır. Oyuncu 31 Aralık 2012'ye kadar başka bir takıma daha yüksek bir bedelle transfer olduğu taktirde elde edilen karın %50'si de şirketimize ödenecektir.

Oyuncu aşağıda belirtilen alacaklarından vazgeçmistir:

2010-2011 sezonuyla ilgili olarak tahakkuk etmiş: 1.558.364 Euro + akbil

2010-11 sezonu sonuna kadar tahakkuk edecek: 1.200.000 Euro+sodexo+akbil

İleriki sezonlarda tahakkuk edecek toplam: 6.200.000 Euro+ev kirası+kıyafet ve krampon masrafları

Menajer alacağı: 200.000 Euro

olmak üzere şirketimizin toplam taahhüdü 9.158.364 Euro ve 2 akbil+1sodexo+diğer masraflar kadar azalmıştır.

Zvjezdan Misimovic’e bugüne kadar Galatasaray’a vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eder ve bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz.

+ En son oynadigi mactan mac basi alacagi 8000 eurodan vazgecmistir.

Seni çok özleyeceğim Misi..

Kusura bakma yeteri kadar destek olamadık sana forumlarda,stadda vs vs..

Gücümüz yetmedi seni döndürmeye..

transferin son günüydü galiba tamamen taraftarın gözünü boyamak o an ki tepkileri dindirmek için transfer edilmişti.

Yeterli desteği veremedik misimovic icin, kewell için pankartlar açıldı facebookta gruplar açıldı ,sesimizi daha fazla duyurabilseydik etkili olurdu ama iş işten geçti artık

Artık Moskova yolcusu Misimovic. İstanbuldan ayrılırken Misimovic için bi organizasyon düzenlenmeli taraftarlar arasında en azından iyi bi şekilde uğurlansın adam çok büyük haksızlıklar yapıldı takımda adama

Adam bize iyilik yapıp geldi kendi takımında kalsa iyiydi ya da almanyada başka bi takıma gitse düzenini bile bozmaz kral gibi olurdu .Boşuna dememişler...denizden baban bile çıksa iyilik yap,denize at!!denize düşen ,tatlı dille yılanı bile deliğinden çıkarıp sarılır!ayrıca su içerken yılan bile çıksa yerim...:D

Adam bize iyilik yapıp geldi kendi takımında kalsa iyiydi ya da almanyada başka bi takıma gitse düzenini bile bozmaz kral gibi olurdu .Boşuna dememişler...denizden baban bile çıksa iyilik yap,denize at!!denize düşen ,tatlı dille yılanı bile deliğinden çıkarıp sarılır!ayrıca su içerken yılan bile çıksa yerim...:D

:D

Geri
Üst Alt