#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Haberlerin dogruluk payının olduguna inanmak istemiyorum..

Adam daha pazar aksamı telegolde röportajında dedi sezon sonuna kadar burdayım sonra nolcak hep birlikte görücez diye ve hala GS formasını giymenin pesindeydi.. Şimdi ise bu haberler.. inş dogru değildir ve Misi en azından sezon sonuna kadar kalır belki Hagi gider ve takıma geri döner(hayal kurmak bedava)

Vay be demmekki Hagi ile seneyede devam etcekler.:(

şenol güneş enginden jajadan buraktan vazgeçti mi hayır , şenol güneş bilmiyor mu kadro dışı bırakmayı bu oyuncuları ...

acaba misi bu üçlünün yaptıklarının onda birini yapmamışken şenol güneş gibi bi hoca bile onları kazanıp takır takır takımı oynatırken , hagi kadro dışı bırakıyor misi gibi bir adamı ... hagiyi inanılmaz severim inancımda var ama bazı şeyleri aşması gerekiyor

şenol güneş enginden jajadan buraktan vazgeçti mi hayır , şenol güneş bilmiyor mu kadro dışı bırakmayı bu oyuncuları ...

acaba misi bu üçlünün yaptıklarının onda birini yapmamışken şenol güneş gibi bi hoca bile onları kazanıp takır takır takımı oynatırken , hagi kadro dışı bırakıyor misi gibi bir adamı ... hagiyi inanılmaz severim inancımda var ama bazı şeyleri aşması gerekiyor

Şenol Güneş ile Hagi'yi bir tutma.

Şenol Güneş iyi bir teknik direktör.

Su an takima en lazim olan oyuncu tipi.

Insallah Hagi lesh bir sebepten kadro disi birakmamistir. Sanmiyorum ama oyleyse uzucu olur

Çok zırlayacaksınız olm. Haginin Teknik Direktörlüğü size onun tekrar futbolcuğunu getirmeyecek. Yutubdan videolarını son attığı golleri izleyip izleyip yazacaksınız bu başlığa. Helede o metele hedele hödele isimli üyeler..

Insallah Hagi lesh bir sebepten kadro disi birakmamistir. Sanmiyorum ama oyleyse uzucu olur

Valla başta sadece Hagi bu kararı kendi aldı zannediyordum ama öyle değil sanırım. İşin içinde yönetim de var. Yani ortada büyük bir rezillik ve fiyasko var.

tribundergi Tribun Dergi

DEDİKODU: Misimovic, Dinamo Moskova'ya transferi için sağlık kontrolünden geçti.

Acaba ne kadar zarar ettik :mad:

tribundergi Tribun Dergi

DEDİKODU: Misimovic, Dinamo Moskova'ya transferi için sağlık kontrolünden geçti.

Acaba ne kadar zarar ettik :mad:

5.8m avroya satıldığı söyleniyo 7.5m avro biz verdik alırken 1m avro da kendisine verdiğimiz düşünülürse 2.7m avro zararımız var

Sübhanallah kardeşim.

:D

aynen

5.8m avroya satıldığı söyleniyo 7.5m avro biz verdik alırken 1m avro da kendisine verdiğimiz düşünülürse 2.7m avro zararımız var

yuuuuuh gerci az paraymis

2,5 milyon euro Wolfsburg'a ilk taksit olarak verilmiş 1,5 milyon euroda Misi'ye verilmiş yani toplam 4 milyon euro girmiş öyle deyiler..

Geri
Üst Alt