#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Hagi basin toplantisinda antrenmanlarda lakayit hareketlerinden, kendisini vermemesinden rahatsizmis gibi soylemlerde bulunmustu..

Iste iyi teknik adamlik da burada baslar..Elinde boyle bir adam varken ondan en iyi faydayi elde etmeyi amaclamak yerine kuyusunu kazmak icin caba sarfetmeyeceksin..

Üstüne yorum yapmak düşmez bana.

Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilen fakat Hagi tarafından gönderilen Boşnak futbolcu Misimovic maçtan sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dinamo Moskova'ya transferinin an meselesi olduğunu ve bu transferin yüzde 99 bittiğini söyleyen Misimovic "Galatasaray defteri benim için kapanmıştır" dedi.

Misimovic teknik direktör Rumen teknik adam hakkında "Hagi yalan söyledi" ifadesini kullanırken "Hagi yarın gönderilse de Galatasaray'a dönmem" diye konuştu. Almanya'da oynarken kendisine 4-5 takımdan teklif geldiğini fakat kendisinin Galatasaray'ı seçtiğini belirten Boşnak yıldız "Bu tercihimden dolayı kendimi ayıplamıyorum" dedi.

Misimovic sözlerini "Galatasaray'da komik durumlar yaşadım"*diye noktaladı.

neden arkasindan agliyorsunuz bu adamin sanki oynadiginda bi ise yariyordu

allahtan adam gittide kutularca sakız kar ettik çiğnediği sakızlarla kulübü batıracaktı teşekkürler adnans brothers.

Yolun açık olsun.Çok arayacağımız adamı kaybettik.

Ulan o değil de Hagi Misimovici istemiyo diye göderilmiyo mu bu adam?Ee Hagi her halükarda yolcu zaten öyleyse bu adam neden gidiyo?

''O stadda Arda ile oynamayı çok isterdim''

Yatacak yeriniz yok lan sizin,Keita'dan sonra 2.kazığı attınız taraftara yeter artık!

Su videoyu izlerken içim hala sizliyor :(

[video=youtube;WuNe2rNGI4Y]https://www.youtube.com/watch?v=WuNe2rNGI4Y&feature=related[/video]

bu adam gitti deniyor arkadaşlar hala resmi açıklamalar gelmedi.

yoksa gaziantep maçına göre mi kararlar verilecek.

Geri
Üst Alt