#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Kalsa yemin ediyorum aylar sonra yüzüm bir nebze olsun güler..

Ama artık imkansız..

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Kalsa yemin ediyorum aylar sonra yüzüm bir nebze olsun güler..

Ama artık imkansız..

Aslında bir düşündüm de başkan kendini affettirmek için kullanabilir Misimovic'i. Hani Hagi'ydi, efsaneydi, ses çıkaramadık ama o gitti sen geldin yeni kral sensin ayakları yapar Misi'ye, sonra taraftara da affettik falan der yeni bir yıldız transferi yapmış kadar olur heralde ki bu başkanla bu olayda ihtimaller dahilinde :)

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic Sözleşmesi Fesh Edildi

Sözleşmesi fesh edildi..Beklenen birşeydi..Yolun açık olsun Misi,

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic| Sözleşmesi Fesh Edildi

300 bin euro ve bu sürede adama ödenen meblalar, kaçıncı kez tokatlandık adnanlar tarafından unuttum

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. ile Vfl Wolfsburg Fussball GmbH arasında akdedilen Profesyonel Futbol Oyuncu Kiralama Sözleşmesi çerçevesinde Galatasaray’la anlaşan Zvjezdan Misimoviç’in sözleşmesi Dynamo Moscow FC ile anlaşması koşuluyla karşılıklı olarak feshedilmiştir.

Buna göre oyuncu bu tarihe kadar doğmuş ve de 2010-2011 sezonunun sonuna kadar doğacak olan toplam 1.541.007 Euro tutarındaki alacağından kendisine toplam 300.000 Euro ödenmesi karşılığında feragat etmiştir. Şirketimizin bu oyuncunun kendisine ve Vfl Wolfsburg Fussball GmbH’e geleceğe yönelik hiçbir taahhüdü kalmamıştır.

Zvejdan Misimoviç’e Galatasaray’a katkılarından dolayı teşekkür eder,bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz.

Galatasaray Sportif A.Ş.

1.200.000 Euro karımız var deme sakın Polat.

Zvejdan Misimoviç’e Galatasaray’a katkılarından dolayı teşekkür eder,bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz.

Ayıp ya. Resmen adamı harcadınız !

Yaziklar olsun

Bu olay yönetim basiretsizliğidir.Yönetim gerçekten Misi'yi kullanmak istese kullanırdı.Hagi'yi her türlü göndereceklerdi, bunu da bahane olarak attılar önüne. Ulan yönetim.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. ile Vfl Wolfsburg Fussball GmbH arasında akdedilen Profesyonel Futbol Oyuncu Kiralama Sözleşmesi çerçevesinde Galatasaray'la anlaşan Zvjezdan Misimoviç'in sözleşmesi Dynamo Moscow FC ile anlaşması koşuluyla karşılıklı olarak feshedilmiştir.

Galatasaray'ın aldığı bir para yokmuş bu arada. Satın alma opsiyonlu kiralık olduğu için. Kiralık sözleşmesi fesh edildi.

Alıcağından vazgeçtiya , sevinmemiz laazım neden çunku kyardayız beyler :mad:

Bu olay yönetim basiretsizliğidir.Yönetim gerçekten Misi'yi kullanmak istese kullanırdı.Hagi'yi her türlü göndereceklerdi, bunu da bahane olarak attılar önüne. Ulan yönetim.

Sene başı taraftarı susturmak için yapılan bir transferdi isteseler her türlü oynardı bu adam zamanında Hagi Riberyide oynatmıyordu yönetim ısrarıyla oynattı.

Konu Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu'na taşınacaktır.

2.000.000 Euro + 300.000 Euro mu verdik biz Misi'ye toplamda yani? Doğru mu anlıyorum?

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. ile Vfl Wolfsburg Fussball GmbH arasında akdedilen Profesyonel Futbol Oyuncu Kiralama Sözleşmesi çerçevesinde Galatasaray'la anlaşan Zvjezdan Misimoviç'in sözleşmesi Dynamo Moscow FC ile anlaşması koşuluyla karşılıklı olarak feshedilmiştir.

İşte nasıl bi yönetimimiz var , taraftarı nasıl kandıyor sene başında POLATA soruldudu bu soru kiralık mı diye , yoook satın aldık yalnız taksite bolduk Keitada olduğu gibi dedi..

POLAT BİR YALANCIDIR BEYLER !!

Geri
Üst Alt