#21 Zvjezdan Misimović

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic

Sende bi bok bilmeden atıp tutuyorsun.Misimovic banka kredisiyle alındı.Mecburen leasing kullanıldı.(aslında leasingde değil bi nevi ipotek yöntemi gibi birşey ama tam adını bılmıyorum bazıları gibi sacmalamamak lazım) Hani kıçından birşeyler uyduruyorsun ya insanı dinden çıkartıyorsun.Kiralık futbolcuyu borsaya nasıl bildiricek Galatasaray A.ş söylermisin ? Saçmalamayı kes bilmiyorsan oku,araştır öyle konuş

zaaaaa number 2

Cevap: #21 Zvjezdan Misimovic| Sözleşmesi Fesh Edildi

Ne biraderi?

Adam gitmiş milletin canı sıkkın taktığınız olay 7 euro. Tamam salla yönetime de bu kadar saçma şeylerle sallama.

Ne saçma şeyi.Senin yönetimin 7 euro için çingene pazarlığı yapıyor.7 euro düşünüyor.Utanmak lazım bu durumdan.Ben olsam onların yerimde utanırdım..

Misimovic'in dün gece Ntvspor'da röportajını seyrettim. G.Antep maçını izlemeye stada gelmiş, stad çıkışı basın mensublarıyla röpartaj yaptı. Gayet gülen bir yüzle '' Hagi yalancı '' dedi, inanılmaz mutluydu. Öncelikle yaptığı bu röportaj Misimovic karakterinde bir futbolcuya yakışmadı, ne olursa olsun haddini bilmesi gerekir. Hagi-Misimovic olayına ise ben farklı bir pencereden bakıyorum. Adnan Sezgin'in bu olayda arabuluculuk yapması gerekirdi bence. Sen eğer sportif direktörsen, takım içindeki böyle sorunları bizzat halletmen gerekir...

bu adam kiralikti kardesim kandirmayin kendinizi

bu kadar para odeyipde rahatca bu karari hafgiye biraktik mi diyecek bu Polat

guldurmeyin beni

tamamen yonetimin oyunlari yemeyin

leasing kiralamak demek tekrar aciklatmayin finansal terimleri

once bir olayi gosterelim tekrarda anlasilsin :)

Misi yine medenice konuştu,Tercumanı yalancı lafını ekledi..Bence yine iyi dayandı..Kariyerinin içine ettiler..

Ne saçma şeyi.Senin yönetimin 7 euro için çingene pazarlığı yapıyor.7 euro düşünüyor.Utanmak lazım bu durumdan.Ben olsam onların yerimde utanırdım..

Yahu nereden biliyorsun arkadaş 7 euronun pazarlığını yaptığını.

7 euronun pazarlığını kim yapacak Allah aşkına.

Neyse Merih olay 7 euro olayı değil bunu sizde çok iyi biliyorsunuz.

Valla çok üşeniyorum tartışmak için, hani şimdi sen yazcan ben cevap vercem sen cevap vereceksin, çok yorucu.

O yüzden ben yemeğe gidiyorum, iyi forumlar.

Misimovic'in dün gece Ntvspor'da röportajını seyrettim. G.Antep maçını izlemeye stada gelmiş, stad çıkışı basın mensublarıyla röpartaj yaptı. Gayet gülen bir yüzle '' Hagi yalancı '' dedi, inanılmaz mutluydu. Öncelikle yaptığı bu röportaj Misimovic karakterinde bir futbolcuya yakışmadı, ne olursa olsun haddini bilmesi gerekir. Hagi-Misimovic olayına ise ben farklı bir pencereden bakıyorum. Adnan Sezgin'in bu olayda arabuluculuk yapması gerekirdi bence. Sen eğer sportif direktörsen, takım içindeki böyle sorunları bizzat halletmen gerekir...

Adam yalan söylüyorsa ve onun yalanları yüzünden sen aylarca top oynayamadıysan, adamın ne demesini beklerdin?

Aldığımız en kaliteli 10 numaralardan biriydi ama harcadık adamı.

Yahu nereden biliyorsun arkadaş 7 euronun pazarlığını yaptığını.

7 euronun pazarlığını kim yapacak Allah aşkına.

Neyse Merih olay 7 euro olayı değil bunu sizde çok iyi biliyorsunuz.

Valla çok üşeniyorum tartışmak için, hani şimdi sen yazcan ben cevap vercem sen cevap vereceksin, çok yorucu.

O yüzden ben yemeğe gidiyorum, iyi forumlar.

Bu feragat olayı için pazarlık yapmadı mı bu yönetim, futbolculara resmen açık arttırma malı zihniyetinde baktığını söylüyorum bunların hepsi bu. Gittigidiyor'Da mal satıyorsun sanki.

Ben olsam çok daha büyük küfürler ederdim. Bizim için Hagi futbolcuk yıllarında yaptıklarından dolayı değerli sayılabilir ama onun için hiç birşey. Ayrıca bu olayda da Misimovic'in suçsuz, Hagi'nin de tamamen suçlu olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu olaya da Misimovic'in kendi lafıyla noktayı koyayım. Hatta öyle bir laf ki bu Hagi'nin teknik direktörlükten çakmadığını ve Misimovic'in ne kadar muhteşem bir karaktere sahip olduğunu belgeliyor adeta;

"Madem disiplinsizlik yaptım, o zaman beni uyarsaydı daha çok dikkat ederdim, böyle yapmasına gerek yoktu"

Güle güle Misimovic. B.k yoluna gitmek cümlesi ilk defa bu kadar uyuyor bir olaya.

baska bir iki konuda daha cehalet sergilendi ama su an bulamiyorum:(

Bugün ilk hazırlık maçına çıkmış..Dinamonun resmi sitesinden aldım..

1dc83cc48f14c0890d3b910.jpg

d42713fe9510481312ec30d.jpg

f3d09881ef4bad0aee9edf6.jpg

Performansını yakından takip edecez bakalım neler yapacak..

orda gol atinca, yine biri leri cikar der Rusya da futbol mu oynaniyor, orda defans yapmasini bilmiyor lardir. Futbolcu filan degildir...

Bu konuda haklisin Berkcan kardes. Ama sanirim kimse bunu iddia edemez çünkü benim izledigim Rusya ligi bizim ligden çok daha kaliteli.

Şu adamdan hiç verim alamadan gönderdik ya, içim daralıyor, yüreğim kanıyor, olmasaydı sonumuz böyle.

Ben bu işi çözdüm aga, bazı sorunları çözmek için kasmaya gerek yokmuş. Çocukca bir fikir ama bence olay bundan ibaret.

Hagi, kişilik olarak çok sevilecek bir adam değil. Ama futbolculuk olarak bende efsanedir, izlediğim en iyi oyunculardan biridir. Bunu belirteyim baştan. Olaya gelecek olursak, Misimovic Avrupa'da sayılı 10 numara pozisyonunda ve kalitede bir adam. Buraya geldiğinde de hepimiz asist krallığının içinde olacağını fln düşündük. Yani kısaca Türkiye'yi sallayacaktı. Tamam biraz uyum sorunu, alışma süreci ve orta sahanın dandikliğinin kurbanı oldu, oynadığı maçlarda. Ama Hagi içinden dedi ki; bu adamı ben kendi yerinde oynatırsam çok başarılı olur ve Galatasaray'da futbolcu olarak Hagi ismi unutulur, Misimovic sesleri yükselir. Bunu istemem o yüzden, solda oynatayım, performansını kırayım. Sonra baktı yine olmadı, basın ve taraftar işin üstüne gidiyor solda oynatılıyor diye, ben bu herifi en küçük, küçücük hatasında harcayım dedi. Zaten yönetim de, para yüzünden bu olaya sıcak bakacak ve bana destek verecek' bu tarz bir düşünceye girmiştir, olmaz olmaz demicem, Hagi'nin her açıklamadığı gün böyle tezler üreticem.

Şu sayfayı gördükçe içim kan ağlıyor.

Geri
Üst Alt