Ben bu işi çözdüm aga, bazı sorunları çözmek için kasmaya gerek yokmuş. Çocukca bir fikir ama bence olay bundan ibaret.
Hagi, kişilik olarak çok sevilecek bir adam değil. Ama futbolculuk olarak bende efsanedir, izlediğim en iyi oyunculardan biridir. Bunu belirteyim baştan. Olaya gelecek olursak, Misimovic Avrupa'da sayılı 10 numara pozisyonunda ve kalitede bir adam. Buraya geldiğinde de hepimiz asist krallığının içinde olacağını fln düşündük. Yani kısaca Türkiye'yi sallayacaktı. Tamam biraz uyum sorunu, alışma süreci ve orta sahanın dandikliğinin kurbanı oldu, oynadığı maçlarda. Ama Hagi içinden dedi ki; bu adamı ben kendi yerinde oynatırsam çok başarılı olur ve Galatasaray'da futbolcu olarak Hagi ismi unutulur, Misimovic sesleri yükselir. Bunu istemem o yüzden, solda oynatayım, performansını kırayım. Sonra baktı yine olmadı, basın ve taraftar işin üstüne gidiyor solda oynatılıyor diye, ben bu herifi en küçük, küçücük hatasında harcayım dedi. Zaten yönetim de, para yüzünden bu olaya sıcak bakacak ve bana destek verecek' bu tarz bir düşünceye girmiştir, olmaz olmaz demicem, Hagi'nin her açıklamadığı gün böyle tezler üreticem.