- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.377
- 5.998
dünden beri neredesin
ha ?
Ştmbpo hesabı yapıyordu sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dünden beri neredesin
ha ?
Yok ki zatenTakımımda ırz düşmanı istemediğimi söylemiştim.
her şeyi anladım da kaleye taraftar mı koydun olm onur kimEski futbol nöbeti başlıkları nerede bulamadım ama çok facia bir ideal 11 dizmiştim sezon başında
Onur
Dubois Nelsson Apo PvA
Torreira Sergio
Yunus Yusuf Mertens
Icardi
Gibi bir şeydi. Tonla layk almıştı. Kayseri mağlubiyetinden hemen önce olması lazım

Okan yazcaktım yawher şeyi anladım da kaleye taraftar mı koydun olm onur kim![]()
Yok zaten.Takımımda ırz düşmanı istemediğimi söylemiştim.
Fener 3 puan önde gelse bile şampiyon olurduk sezon geneli baskın futbolu oynayan bizdik aksine derbi kazanamayan fenerlilerin panik yapması lazımdı son hafta elleri ayaklarına dolaşırdı.Takımımızın son 2 haftada şampiyonluğu elinden vereceğini düşünenler utanmalı bence, zira epeyce kafa ütülediler özellikle son 3-4 haftadır.
3 sene şampiyon olamayınca bizim taraftarın azımsanamayacak bir kitlesi kendini Fenerliler gibi loser sanmaya başlamışlar maalesef. Yok Ankaragücünü yenemeyiz yok Fenere son hafta şampiyonluğu verirler bizim statta blablabla.Fener 3 puan önde gelse bile şampiyon olurduk sezon geneli baskın futbolu oynayan bizdik aksine derbi kazanamayan fenerlilerin panik yapması lazımdı son hafta elleri ayaklarına dolaşırdı.
Takımımız da Winner hocamız da Winner 7 tane şampiyonluk kupasını sadece futbolculuk döneminde kazanmıştı daha bir çok kupa daha kazandı. Teknik direktörlük kariyerinde de 2 tane şampiyonluk kazandı toplamda 9 şampiyonluk kazanmış oldu. Dortmund'un başına o gün Okan hoca veya Fatih hocayı 1 maçlık koysak ikisi de şampiyonluk kupasını alıp gelirdi. Ama bir kısmına hak veriyorum sezon boyu bu kadar hakem kollanmasını görünce insanlar bi acaba demiştir tabi iş Mayıs'a kalınca acaba demeye gerek kalmıyor iyi ki Ankaragücü maçında bitirdik bugün 1 Haziran oldu.3 sene şampiyon olamayınca bizim taraftarın azımsanamayacak bir kitlesi kendini Fenerliler gibi loser sanmaya başlamışlar maalesef. Yok Ankaragücünü yenemeyiz yok Fenere son hafta şampiyonluğu verirler bizim statta blablabla.
Pardon da hangi takımın taraftarı olduğunuzun farkında mısınız siz ?
Ben 89'luyum yani 33 yaşındayım. Hayatım boyunca yaşadığım 33 yılda 15 şampiyonluk görmüş birisiyim. Hâlâ neyin serzenişi bu, biraz kendinize gelin.
Haftalardır bu sezon şampiyon olacağımızdan adım gibi emindim ve burada hep dile getirdim. Bu dünyada durdurulamayacak bir şey varsa o da Mayıs ayında şampiyonluğa inanmış Galatasaray takımıdır.
Sana demiştim hafta sonu Dortmund yerine biz olsaydık Mainz'ı sahaya gömerdik yine de alırdık o şampiyonluğu. Bazı arkadaşların Galatasaray'ın Winner ruhundan haberi olmadığını düşünmek zorunda kalıyorum maalesef. Galatasaray lan bu boru mu. Şey eder adamı...

çok yetenekli olduğunu gösteriyor zaman zaman ama oyun içi genel etkinlik olarak o kdr ii değil, eskiden daha iiydi. son bölgede bitiricilik vs fazla yok bi de genel olarak konsantrasyon problemli bi adam ama bazı maçlarda hiç beklemediğin anda uçabiliyor, yani asistler falan yapar, tabi süper ligde genel performansı nasıl olur tam kestirmek zor büyük iklim değişikliği onun için...Ryan kent nasil topcu eis ifbde is yapar mi