Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 22.952
- 17.316
- 1.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sosyal medyada bakıyom da Union Berlin'i kolay 1 takım sanıyolar reis yavUnion gelir bu mallar küçümser ve ikinci turda Berlinde elenirler. JJ kovulur tazminatini alir ve fb dagilir
Union ligde iyi durumda diye sallamayabilir o gelmesin yav.Sosyal medyada bakıyom da Union Berlin'i kolay 1 takım sanıyolar reis yavGelsin de şunlara Kadıköy'de 2-3 tane gol atsınlar
![]()
union berlin dün ajax'a 3-1 saplayıp geldiUnion ligde iyi durumda diye sallamayabilir o gelmesin yav.
Bayern Münih her türlü Lig'de iş yapar da bu fırsat varken kullanırlar Uefa Avrupa Ligi'ni..Union ligde iyi durumda diye sallamayabilir o gelmesin yav.
Ajax'ı ölçü olarak almam bu sene çok kötüler.union berlin dün ajax'a 3-1 saplayıp geldi
hocaları değişti toplandılar ligdeAjax'ı ölçü olarak almam bu sene çok kötüler.
Bence her şekilde ilk 4 de bitirecekler o yüzden sallamama ihtimalleri var sporting yada man utd gelecek gibi geliyor banaBayern Münih her türlü Lig'de iş yapar da bu fırsat varken kullanırlar Uefa Avrupa Ligi'ni..
Çok istiyorum umarım Berlin gelir.Union gelir bu mallar küçümser ve ikinci turda Berlinde elenirler. JJ kovulur tazminatini alir ve fb dagilir
Ben son yillarda bu kadar organize bir takim görmedim. Adamlar maç basi 1 altinda xGlerle maç kazaniyorSosyal medyada bakıyom da Union Berlin'i kolay 1 takım sanıyolar reis yavGelsin de şunlara Kadıköy'de 2-3 tane gol atsınlar
![]()