22. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Arda Aycan!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Playlist hakkındaki düşüncelerinizi alalım. :)

Daha keyifle dinlediğim playlist' ler olmuştu. Sağlam bir kaç şarkı var ama onlar da bilindik. Her yarışmada ilk kez dinlediğim ve çok beğendiğim ya da unutmuş olduğum şarkıları kendi playlist' ime ekliyordum, bu yarışmada öyle olmadı.

Daha keyifle dinlediğim playlist' ler olmuştu. Sağlam bir kaç şarkı var ama onlar da bilindik. Her yarışmada ilk kez dinlediğim ve çok beğendiğim ya da unutmuş olduğum şarkıları kendi playlist' ime ekliyordum, bu yarışmada öyle olmadı.

Bana da tekdüze geldi biraz. Sıralama yapmakta zorlanmayacağım pek. 1.olacak şarkıyı az çok tahmin edebiliyorum ama umarım olmaz.

Benden 10 puan alacak o şarkı mesela.

Umarım aynı şarkıdan bahsetmiyoruzdur. Ne diyeyim. :(

Açıkçası son birkaç yarışmada sıralama beklediğimden çok farklı geldi. Ve beni tatmin etmedi açıkçası. (Kendi sıralamamdan bahsetmiyorum.) Katılımcıların tercihinin hangi yönde olacağını tahmin edebiliyorum bu sefer.

Henüz hesaplamadım gelen puanları bende sizin gibi heyecanlıyım :D

Umarım aynı şarkıdan bahsetmiyoruzdur. Ne diyeyim. :(

Açıkçası son birkaç yarışmada sıralama beklediğimden çok farklı geldi. Ve beni tatmin etmedi açıkçası. (Kendi sıralamamdan bahsetmiyorum.) Katılımcıların tercihinin hangi yönde olacağını tahmin edebiliyorum bu sefer.

Şarkı iyiyse kazansın, çok bilindik olmasına takılmayın bu kadar.

Listenin enerjisi düşük, enerjisi yüksek olanlar da klişe gibi.

Geçen yarışma da Starsailor ve 2-3 tane daha çok sevdiğim şarkı çıkmıştı yüksek puan vermiştim zaten.

Oyları henüz göndermedim, birazdan atacağım ama hala tam karar veremedim.3-4 puanın yeri için.

Listenin enerjisi düşük, enerjisi yüksek olanlar da klişe gibi.

Geçen yarışma da Starsailor ve 2-3 tane daha çok sevdiğim şarkı çıkmıştı yüksek puan vermiştim zaten.

Oyları henüz göndermedim, birazdan atacağım ama hala tam karar veremedim.3-4 puanın yeri için.

Emrah yuzunden. mıllet formdan düşmüş. son 2 yarışma herkes formunun zirvesindeydi.

düşün bu şarkı bile çok altlarda kaldı. o derece kaliteliydi liste

[media]https://www.youtube.com/watch?v=h5D-_oMVt7c[/media]

kısaca tum suc Emrahın

edit. mesajı yazıyorum 5 sanıye ıcınde layk atıyorsun alpay.

yazdıklarımı okumuyormusun?

benim şarkım kendini açık bir şekilde belli ediyor , fazla beklentim yok , herkes 8 verse yeter ;)

Yönetim göreve puan pazarlıkları dönüyor. :D

12 puan verdiğim şarkıyı 72 defa dinledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt