22. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Arda Aycan!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler size bir şey söyleyeyim ama çok şaşıracaksınız. Bu Emrah çok değişti. Az önce resmi ve sempatik bir şekilde şike teklifinde bulundum. Elinin tersi ile geri çevirdi adam. Ya birisi benden önce davranmış. Ya da adam hakkın yolunu bulmuş.

Beyler size bir şey söyleyeyim ama çok şaşıracaksınız. Bu Emrah çok değişti. Az önce resmi ve sempatik bir şekilde şike teklifinde bulundum. Elinin tersi ile geri çevirdi adam. Ya birisi benden önce davranmış. Ya da adam hakkın yolunu bulmuş.

:devil:

:wink-34:

@Serkan Şakrak

10356143_936661126363140_3890257541624701496_n.jpg

Beyler ne oluyor? Hepinizin kaşı gözü ayrı oynuyor. Şike yapan varsa çıkıp Tatar Ramazan gibi delikanlıca "ben yaptım" desin.

Emrah smod'umuzu tanımıyorsun demek şike teklif ettiğine göre.;)

Adam açık açık söylüyor, en fazla like atan kazanır veya uygun zamanı geldiği zaman kazanır.

Mesela bu yarışma da en çok like'ı Osman ile Tolga atıyor bence 2'sinden biri götürecek. Olmadı en geç 1 yarışma sonra garanti. :encouragement:

Emrah smod'umuzu tanımıyorsun demek şike teklif ettiğine göre.;)

Adam açık açık söylüyor, en fazla like atan kazanır veya uygun zamanı geldiği zaman kazanır.

Mesela bu yarışma da en çok like'ı Osman ile Tolga atıyor bence 2'sinden biri götürecek. Olmadı en geç 1 yarışma sonra garanti. :encouragement:

Zeki insanları severim :D

Taptap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt