22. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayır.

200_s.gif

Zekam yetmedi bunu anlamaya.

Nereden buluyorsun bunları ya? :D

paralel yapi katilmami istemedi ve katilamadim.

forumdaki paralel yapinin mensubu bazi yonetici kisiler tarafindan zamani cok manidar olan bi cezaya carptildim. bakin gorunki hep katilip basarili oldugum yarismaya denk gelmis

TAKIPCISIYIZ!!!!!!

Sen 0 vermesen, Arda Abi'ye de 8 vermesen Evet.

Ben 3 yarışmadır (2.YCK, 1.YCK, 22.Eurovision) senden 0 alıp, 4-12-12 verdim ama takdir edilmedik hiç maalesef. :(

Karşılığında ise hep suçlama, hançerleme, raporlama muhabbeti gördük Osman. :(

son yarışma hariç derece yaptığın yarışmlarda

şampiyonluk orucunu bozduğun yarışmada

bak bakalım 12 yı kım vermış.

peki ya sonuncu olmaktan son anda kurtulduğun bi yarışma vardı?

o yarışmada kımın 12 si ile kurtuldun?

seni-pezevenklerin-elinden-ald%C4%B1m_597101.jpg

son yarışma hariç derece yaptığın yarışmlarda

şampiyonluk orucunu bozduğun yarışmada

bak bakalım 12 yı kım vermış.

peki ya sonuncu olmaktan son anda kurtulduğun bi yarışma vardı?

o yarışmada kımın 12 si ile kurtuldun?

seni-pezevenklerin-elinden-ald%C4%B1m_597101.jpg

Benim verdiğim 12 ile şampiyondan olacaksın illa ki?

Ama yarışma için kalp kırmaya değer mi?

Neyse bu caps sonrası söyleyebileceğim tek söz.

Bir tek dileğim var, mutlu ol yeter. :(

Cidden çok pis arada kaldım aynı şarkının 3 hali arasında. :(

@Aslan Türkoğlu potansiyelde tek danışabileceğim kişi sensin. Sen ne dersen onla gireceğim yorum yapmaktan kaçınma. :cool:

@Aslan Türkoğlu potansiyelde tek danışabileceğim kişi sensin. Sen ne dersen onla gireceğim yorum yapmaktan kaçınma. :cool:

gözünü kapat birini seç derece yaparsa nasıl olsa alpay onla katılcaktım dıyecek.

yapamazsan sende bendensın

Arda abi ve Alpay ile rekabet ortamı oluştuğu için şarkımı iyi seçmem gerekiyor. Risk almayı düşünmüyorum. Umarım pişti olmam. 3-4 şarkıya kadar indirdim listemi. Ama kararsız kaldım çok. Kayıt konusuna kadar zor da olsa seçerim şarkımı.

Arda abi ve Alpay ile rekabet ortamı oluştuğu için şarkımı iyi seçmem gerekiyor. Risk almayı düşünmüyorum. Umarım pişti olmam. 3-4 şarkıya kadar indirdim listemi. Ama kararsız kaldım çok. Kayıt konusuna kadar zor da olsa seçerim şarkımı.

Bildiğim iyi oldu ben de iddiasız şarkı ile girmeye hazırlanıyordum. Artık daha iddialı hazırlanacağım.

Valla bence başka şarkı seç. Geçenlerde ben o konu yüzünden yandım. Şarkının hem remixi, hem orjinali, hem de canlı performansı vardı. Ben canlı performansı seçtim ama son sıralarda kaldım. Yani sonra istediğin dereceyi yakalayamazsan neden diğer versiyonu seçmedim diye sitem edersin.

Muhammed bugün lysye girdiyse hediye olarak onu birinci seçeceğim

Taptap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt