Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.885
- 21.936
- 3.553
bu senin günahın hesabını iki cihandada veremeyeceksin![]()
İnandın mı lan hemen sabaha kadar düşünsem o şarkının senin olacağını tahmin edemezdim. :drunk:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu senin günahın hesabını iki cihandada veremeyeceksin![]()
@Emrah Yıldırım
hacı yakınlarda 23.yü düşünüyor musun? hep kaçırıyorum son yarışmaları.kayıtlar doldu yazısını görünce tepem atıyor valla![]()
O kıza çok büyük haksızlık yapıldı daha önce kendim birinci olsam bu kadar sevinmezdim o yüzden. Ama bu şarkı ile yaşadığım hayal kırıklığından sonra bir daha zaten çok zor katılırdım ben, o yüzden sorun yok, bu sefer benim listem de olması açısından .
[media]https://www.youtube.com/watch?v=en9i7pcRm4I[/media]
Onu demiyorum yaw, şarkılarını hep tahmin ediyorum ya, saklamak derken kasttetiğim o.
İnandın mı lan hemen sabaha kadar düşünsem o şarkının senin olacağını tahmin edemezdim. :drunk:
bundan sonra böyle sonraki parça bunu düşünüyorum 0.50 ye saralım direk:cool:
[media]https://www.youtube.com/watch?v=eavvInx6mQM[/media]
Abi zaten youtube play-list'imiz bile ortak diye şüphelenmeye başladım.
Tahmin etmen çok zor olmasa gerek benim şarkıları da. Benim de sana her yarışmada düşmez kalkmaz 7 puanım var o da enteresan, 10-12 yok , 6-8 yok ama sürekli 7.
Tahmin etsem bu kadar olmaz.![]()
Valla bir 12 puanını alamadık![]()
Burada çok konuşuyorum ama ben cidden tahmin işine girince daha da beter oluyorum. Bir yarışma da 5'te 0'ım var.
Umarım veririm ama yakında.
Bir tane 4. yıldız için sakladığım var, onunla alırım umarım![]()
Şampiyonu en içten duygularımla tebrik ederim. 18. olan arkadaşa da büyük geçmiş olsun.
Şampiyonu en içten duygularımla tebrik ederim. 18. olan arkadaşa da büyük geçmiş olsun.
Benim de var o tarz 1-2 şarkım daha.![]()
Yiğit Abi'den herkes Nightwish bekledi herhalde ama bence o şarkı onun olamayacağını ıskaladılar.
Benim de var o tarz 1-2 şarkım daha.![]()
Hahahaha aynıları olmasın sakın![]()
Benimde varAslında bu yarışmadaki şarkım en kuvvetli adaylarımdan biriydi.