#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

kötü oynamak sorun değil.Kötü oynarsın ama ruhunu da kaybetme be adam.Git kendine sövdürmeden.

ne vurdumduymaz adam yahu her mac berbat sezon sonu bunu direk yollamalari lazim

galatasaray bir evse bu arkadaş koridordur.

ekşide güzel yazmış eleman.

Zamanında çok iyi maçlar çıkardın ama artık misyonunu tamamladın.Eski günlerin hatrına kendine küfür ettirmeden git artık

ruhunu falan bilmem de bi bek oyuncusu için çok ağır. Kewell la ikisini paslaşırken seyredince ruhum daralıyor yarım saatte pas veriyorlar. koşma sürat hak getire zaten

Ergün geri dönse, 10 tane Hakan çıkarır cebinden yaşına rağmen. Hiç mi utanmıyor acaba? Ruh gibi 1 yıldır.

Macta kamera bu ruhsuz adamin yüzünü yakindan gösterince artik yavas yavas Mustafa nin yüzünü görünce verdigim tepkiyi veriyorum.

Gercekten artik dayanamiyorum bu ruhsuz adami görmeyi.

Güle güle sana yolun açık olsun

Ruh gibi sahada geziyor. Popov sol kanadı koridor gibi kullanıyor. Ne ofansif, ne defansif hiçbir katkısı yok. Satın gitsin arkadaş bu adamı, batırıcak yoksa takımı. Çağlar ve İnsua yeter bize...

images

TurtleSoccerBall.jpg

caglar sagolsun durmadan sakat olmasindan dolayi hakani seyrediyoruz,oda bundan cok iyi faydalaniyor,nasil olsa yerim banko diye hic zorlamiyor kendisini.gerci zorlasa gene capi bukadar.

Bu adami bide Kü7'ye karsi düsünün.

istinyepark ta sigara tüttürmekten futbolu unuttu çağlarda 2.gökhan zan olunca adam yerim garanti diyor resmen otoban oldu savunduğu!!!!! taraf kgs kaçak geçişleri gibi ipini koparan onun tarafından geçti devre arasında malik fathi alınmalıydı sezon sonu kesin olarak yollanmalı

Aslında yönetim için imza toplayacaklarına, biraz erteleyip futbolcu olduğu söylenen Hakan Balta'nın bu takımdan gönderilmesi için imza toplamalılar. :)

Gerçekten artık iyice sıkıcı hale geldi. Sahada ruh gibi !

Futbolcu ıslıklanmasını yanlış buluyordum ama bunun 90 dakika ıslıklanması lazım.bu sezon 7-8 maç kaybettik adam bilerek veriyor maçları.

Lesh bir performans.Ne zaman kurtulacağız bundan?:o

q7 fena yapar ama dün akşam izlerken aklıma geldi ya peki karşısında messi olsa??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt