#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

:(4.dkda yedik golü ya onun öncesinde çok depar attı harbi. neil,servet resmen izledi pozisyonu. hakan balta çok iyi ayağa pas yapıyo :).bence ortasahada oynamalı. çok etkili olur !hayalet gibi dolansada olur !kahraman hakan balta !

4 dakika boyunca sol tarafı müthiş kullandı. Bale Bale diye bağırıyorsunuz, Balta'nın yaptıklarını göremeyecek kadar körsünüz.

BBC'de Arsene Wenger açıklama yaptı maçtan sonra "Hakan Balta PSP gibi" diye.Bize laf düşmez.

Anlayamadim kardes... Aciklarmisin?

Ya konuşmucam dedim o cevaptan sonra, ama şunu anlamalısınız maçı düzgün izlemediğiniz belli. yediğimiz golde culio nerde demişsin bi kaç arkadaşta neill nerde sabri nerde demiş, beyler top 30 40 metre havadan uzun pasla geliyor ve unutmayın top futbolculardan daha hızlıdır her zaman;) golüde 4.dk da yedik en net pozisyonları culio ile yakaladık. culio golü yerken nerdeydi diyenler hakan balta 1 senedir nerde diyebilirim..

Futbol hala izleniyorsa o da bu adamın sayesindedir.

HakanBalta.jpg

:016::016::016:

Ya konuşmucam dedim o cevaptan sonra, ama şunu anlamalısınız maçı düzgün izlemediğiniz belli. yediğimiz golde culio nerde demişsin bi kaç arkadaşta neill nerde sabri nerde demiş, beyler top 30 40 metre havadan uzun pasla geliyor ve unutmayın top futbolculardan daha hızlıdır her zaman;) golüde 4.dk da yedik en net pozisyonları culio ile yakaladık. culio golü yerken nerdeydi diyenler hakan balta 1 senedir nerde diyebilirim..

ya arkadaş niye ciddiye alıyorsun. sence bu hakanın savunulacak yanı var mıydı ? espri döndü makara başlığında onlarda burada devam ettirdi. bırak tartışmayı lütfen :D

:D:D:D:D:D:D

Iyi guldum kardes.

HA PARDON

Saka degil miydi? O zaman meshur bir soz var onu soyleyeyim: Sakaysa komik degil ama saka degilse trajikomik.

Ashley Cole 'un ABD tatili haberinde yorum yapmış ve övmüştü İngiliz 'in biri sizin beğenmediğiniz Hakan 'ı. O linki bulabilir miyiz beyler?

Culio nun çok net hatası var orda bence sen iyi izleyememişsin renktaş.Stancu ya hiç girmiyorum bile,GS de oynayacak kapasitede değil.

:D:D:D:D:D:D

Iyi guldum kardes.

HA PARDON

Saka degil miydi? O zaman meshur bir soz var onu soyleyeyim: Sakaysa komik degil ama saka degilse trajikomik.

İyi gülmeye devam ozaman :) Telegolü açın.

Gökmen Özdenak: Bolu Tüneli gibi açmış bacağını gol yer tabi

Ziya Şengül: Zatapa diye kaleci almışlar

Gökmen: Karçemezkes

İyi gülmeye devam ozaman :) Telegolü açın.

Gökmen Özdenak: Bolu Tüneli gibi açmış bacağını gol yer tabi

Ziya Şengül: Zatapa diye kaleci almışlar

Gökmen: Karçemezkes

Gökmen kim ya...

Zapata'ya laf söylüyor. Hakan Balta'ya laf söylüyor. Culio gibi adama hiç laf söyleyen yok. Tam olarak 22 pas hatası yapmış. Balta bu maçta bir tane pas hatası yapmadı farkındaysan...

Gökmen kim ya...

Zapata'ya laf söylüyor. Hakan Balta'ya laf söylüyor. Culio gibi adama hiç laf söyleyen yok. Tam olarak 22 pas hatası yapmış. Balta bu maçta bir tane pas hatası yapmadı farkındaysan...
Böyle adamları çıkarıp birde yorumcu yapıyorlar :mad: Culio yu 1 Allah ın kulu eleştirmedi,koşmaktan başka iş yaptığı yok.Yazık günah bu adama verilen 400 bin eurolar.

Maçın istatistiklerine baktım. En isabetli pas atan ve en çok dripling yapan futbolcumuzmuş.

PES 2012 için Become a Hakan Balta adında bir mod çıkarılmalı.Bu kadar reis bir futbolcuya bu yakışır.

hakanbaltamilli4pb5.jpg

Bu pozisyon bence herseyi anlatiyor...

;)...

Beyler...

Galatasaray [değiştir]

* Turkcell Süper Lig Şampiyonluğu

o 2007-2008 Galatasaray

* Süper Kupa Şampiyonluğu

o 2008 Galatasaray

Türkiye Millî Futbol Takımı [değiştir]

* Avrupa Futbol Şampiyonası Üçüncülüğü

Bireysel [değiştir]

* Turkcell Süper Lig Yılın Golü

o 2007-2008 Galatasaray

* Avrupa Futbol Şampiyonası En İyi İkinci Sol Bek.

o 2008 Türkiye

REAL... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt