#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

Hakan Turkiyenin en iyi sol beki cokda karakterli bir insan yoklugunda cok zorlanmistik.Iyiki sozlesmesini uzattik.

1196815713-soccer-uefa-european-championship-2008-group-portugal-v-turkey-stade.jpg

Ronaldo kanat değiştirmek zorunda kaldı..Gerçi ronaldo fos bana görede hani beğenenleriniz var aranızda onun içi yani.. :D

1196815713-soccer-uefa-european-championship-2008-group-portugal-v-turkey-stade.jpg

Ronaldo kanat değiştirmek zorunda kaldı..Gerçi ronaldo fos bana görede hani beğenenleriniz var aranızda onun içi yani.. :D

Hakan Balta yapabilir defansta iş ama orta sahanın işi ona bırakmaması lazım zaten çıkmayan geri 4 lü düşünürsek ama Sabri deli dumrul gibi fırlar çıkar çıkmayan 3 oyuncu olacak herhalde rakibi etkisiz hale getirirler,en doğru tercih şuan için Hakan Balta!

Hakan Baltayı Soldan alıp stoper yapmak direkman Sol kanadı düşürmektir.

Hakan Baltanın yeri orasıdır ve sakatlık olmadığı sürece ondan başkası formayı giymemelidir. Stopere başka isim konmalıdır. Volkanla sol kanatta büyük sıkıntılar yaşarız

Hakan Baltayı Soldan alıp stoper yapmak direkman Sol kanadı düşürmektir.

Hakan Baltanın yeri orasıdır ve sakatlık olmadığı sürece ondan başkası formayı giymemelidir. Stopere başka isim konmalıdır. Volkanla sol kanatta büyük sıkıntılar yaşarız

Genç Semih'i ateşlere atmaktan iyidir ne demek V.Yaman sonuçta vasıfsız bir adam olsada bari 20 metre alanında top oynayabilir dimi!

Savunmanın önündeki 2 oyuncumuz Berlin'deki gibi hiç alan bırakmazsa rakip ortasahaya pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Sağ ayağıyla da vurmayı öğrenmeli yoksa defansta çok hata yapacak..

Oh be benden Hakan Balta'yı arıyordum çıktı sonunda yeni konularda :)

Bu gecenin yıldızlarındandır o da..

Hakan Balta'ya sonsuz güvenirim onun o soğukluğuna buz adam oluşuna hayranım,belki İce Man lakablı Linderoth'u kaybettik ama yeni İce Man Hakan'ı kazandık!

Herzaman söyledim.Abartma o kadar dediler, ama Hakan Balta Türkiye´nin en kaliteli defans oyuncusudur.Üstüne yok.

Avrupa´da böylesi zor bulunur.Seni alana tesekkürler Hakan BAlta.

Süpersin.Allah sakatlik vermesin sana.

Hakan Balta tek kelimeyle dehşet bir oyuncu... Çok şanslıyız bu adam kadroda olduğu için.

İstikrar, güven, kalite, hırs hepsi var bu adamda... Bayılıyorum. Aferin koçum...

Hakan Balta'da İskandinav kanımı var böyle buz gibi hep konsantre,bir kere laçka bir haraketini görmedim gerçekten onu alana helal olsun son zamanlarda ki en iyi yerli transferlerimizin başında geliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt