#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Oldukça iyiydi bugün.

Fizik gucu iyi oldugu surece bu takimda oynar.Oyun gorusu zekasi cogundan iyi,laf soyleyen hakkini yer.

iyidi bugün , 2.yarida baya bir sol acik gibi oynadi ama hem hakeme hemde sanssizligimizdan dolayi kazanamadik

Orta iki tarafli bir olaydir.Yapan kadar vurana bagli bir seydir.Ceza sahasinda Hakan Sukur olursa o ortalarin basari orani degisir.Kisa ve net anlamissindir umarim.

Bu ortalar ile birsey degismezdi... Ya kaleciye gitti, yada oyuncuyu asti, yada defans dan dondu...

en begenmedigim oyunculardan biri. ama bugün iyi top oynadı hatta skoru degistirecek cinsten oynadı yektaya attıgı gollük pas ve pinoya attıgı pas mükemmeldi..

hakan balta iste, bir mac idare eder 5 mac berbat oynar, bügün idare etdi baska birsey degil.

Bir maç idare eden performans gösterdi diye millet gene övmeye başlamış. Şahsen; bu adam üst düzey performans gösterse bile bu karakterle her zaman nefret edeceğim kendisinden.

haksızlık etmeyin hacılar bugün gayet iyi oynadı

idare falan etmedi, oldukça iyi oynadı

buna rağmen, sol bek oynamasına karşıyım

stoper oynamalı bence

İsterse şu kalan bilmem kaç maçta her maç 10 gol atsın 10 topu çizgirden çıkarsın gözümdeki değeri asla yükselmez. Defolsun gitsin.

yektaya verdiği pas muhteşemdi,bi de anıla gol attırmıştı konya deplasmanında,o da mükemmeldi...sezon başındaki berbat formunu biraz düzeltti gibi,bana kızabilir arkadaşlar ama ben bu adam gs formasını yakıştırıyorum ya,eğer 2008de ki formuna ulaşırsa yeniden,ondan kralı yok bence hem sol bekte hemde stoperde.

Takımın en iyisiydi;bence. Umarım devam eder performansı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt