#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

sezona avrupadan eleyerek basladi

hala ayni sekilde gol yediriyor

bir allahn kuluda kalkip bi git arkadasim demiyor

Haktan ve Serhat yani Serhat birkaç hafta girmez artık bu başlığa.

Adamın zerre kadar suçu yok kardeşim. Boşuna yüklenmeyin adama. Devre arası aha bu foruma yazdım.Maç 1-0 lehimizeydi. İsteyen açıp bakabilir. Bu maç Balta yüzünden gol yemezsek iyidir diye. Çünkü ilk yarı boyunca bas bas bağırdı herif ben yürümeye zorlanıyorum bu maç diye. Ama bizim üstün zekalı hocamız onu 90 dk. oyunda tuttu. İnsua gibi bir adam varken yok yere onu harcayıp ısrarla bunu her maç oynattı. Adamın her kötü oyunu mükafatlandırıldı. Adam kötü oynarsa kesik yiyeceğini hissetmedi hiç bir maçta. Umursamadan oynamaya devam etti.

Suç onda değil , onu hala her şartta ilk 11e koyup 90 dakka oynatanlardadır. Adam oynamak istemiyor belki arkadaş, salın gitsin.

defol git lan su takimdan artik defol resmen bile bile maclari katlediyor

Kariyerinde ilk hattrickini yapti galiba bu macta. Helal olsun !

bende kizmiyorum artik bir manasi yok

bu adami takimdan yollayacak bir hoca gorunce GS dogru yolda diyecegim

yoksa aciklamasi yok

Helal gollerde hatası yoktu hiç, takımın en iyisiydi, ama Ankaragücü takımının.

Futbolcu değil, açık ve net! Bence bu topic kilitlensin..

Yapabileceği bir şey yok 2 golde de. O topu arkaya sektirenlerin suçu daha büyük.

Söylenecek söz bulamıyorum , böyle ruhsuz bi adam yoktu maçı sattık takımı mağlup getirmek istese ancak bukadar köyu ruhsuz oynar.

Harbi ya arkasındaki adama 2 kere kafa vurdurması çok doğal bir defans oyuncusunun. Görevi o çünkü.

Rodwell bile vurdururdu o toplara.

bu futbol katiline artık ne yazılır ki.. Seni de.. seni oynatanın da....

Harbi ya arkasındaki adama 2 kere kafa vurdurması çok doğal bir defans oyuncusunun. Görevi o çünkü.

Rodwell bile vurdururdu o toplara.

Hakan Balta'nın bireysel hatalarından bu sezon tam 16.cı golünü yedi Galatasaray..

Büyük futbolcu Hakan Balta..

Çok skorer bir isim,ama rakip için..

Şarampole yuvarlandım :D:D:D:D

=) Culio kademeye girememişti 43845473 metre uzakta kalmıştı, gol yemiştik, Rodwell girmişti aynı haftasonu, o golde de Balta'nın hatası yoktu fjdgdshgrjera. Yok diyorum adam iyi oyuncu, skorer, asist sayılması gerek Balta'nın yaptıklarının.

Hep aynı hataları yapmandan bıktık Hakan.

Sezonun başıdan beri kafa toplarını omzuyla kesip kalitesini göstermeye çalışıyor ama anlayan taraftar nerde?

Euro 2008 'de Aston Villa forumlarında Hakan için yazılan yorumları taşımayayım buraya ;);););)

Faruk 'un da dediği gibi o toplar Rodwell topu olarak bilinir ve ancak Rodwell keser. ;););)

Sezonun başıdan beri kafa toplarını omzuyla kesip kalitesini göstermeye çalışıyor ama anlayan taraftar nerde?

Euro 2008 'de Aston Villa forumlarında Hakan için yazılan yorumları taşımayayım buraya ;);););)

Faruk 'un da dediği gibi o toplar Rodwell topu olarak bilinir ve ancak Rodwell keser. ;););)

Gerçi biz futbol oynamamıştık hiç, o yüzden bilmiyor olabiliriz, taaa Pino'dan geliyor o toplar, onun suçu da olabilir, hatta gollerde Fatmagül'ün suçu var =).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt