#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Bu ne lan allah belanizi sizin boy ortalamasi 187 olan defans 4lumuz sayesinde 170lik aleks efendiden gol yiyoruz

Genelde iyiydi diyen arkadas sana oyle seyler yazarim ki abdullah abi utancindan siteyi kapatir

Heyyyyyt be. Tabi len. Müthişti,mükemmeldi. Ne? Hata mı? Ne hatası? Culio yapmıştır Culio.

Yürü git şu takımdan be mal herif. Koşamıyorsun, müdahele yapamıyorsun. Yan topta Semih'i kaçırdın birde üstüne.

Golde bön bön baktı sağolsun.Semih yanından geliyo vuruyo kafayı beyefendinin haberi yok.Ama kızmıyorum Hakan'a biraz gamsızdır ağır bi adam doğrudur,bu sene fizik gücü de çok düşüşte.Karaktersiz değildir ama Servet denen adam gibi.Hakan'a değil onu oynatana konuşmak lazım.Napıcak Hakan ben oynayamıyorum oynatma beni diyecek hali yok ya.Tam bi teknik direktör faciası bu olay.

Adam sanki futbolu bırakmış da biz kendisini zorla oynatıyoruz. Sizde suç yok aslında, yazık size Galatasaray formasını verenlere...

Kacinci sattin mac oldu hakan balta yeter artik defo git artik.

Hakan Balta'nın iki golde de az da olsa hatası vardı. Birinde adamını kaçırdı, ikincisinde ise orta onun kanadından yapıldı.

Senin var ya senin, yatacak yerin yok ulan, yok!!!

Maç başı ne kadara anlaşıyon lan rakiple?

12700.gif

Balta:mad:

Sana diyecek kelimeler bile bulamıyorum artık. Sana küfür etmekten boğazlarım ağırdı lan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt