#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

10 sene geçti 2008 'in üzerinden hala Euro 2008.

Arkadas international düzeyde bir seylerden bahsetti, ben de Euro 2008'i hatirlattim. Tabii o turnuvada gerçekten kariyerinin en iyi performansini yakalamis olsa da halen bir sol bek için gayet yeterli.

Ayrica senin dedigine bakarsak bizim de Uefa sampiyonlugumuzun üzerinden 11 seni geçti. Fener'liler dalga geçtiginde bu basarimizi hatirlatmayalim o zaman.

Arkadas international düzeyde bir seylerden bahsetti, ben de Euro 2008'i hatirlattim. Tabii o turnuvada gerçekten kariyerinin en iyi performansini yakalamis olsa da halen bir sol bek için gayet yeterli.

Ayrica senin dedigine bakarsak bizim de Uefa sampiyonlugumuzun üzerinden 11 seni geçti. Fener'liler dalga geçtiginde bu basarimizi hatirlatmayalim o zaman.

Alakasız şeyler yazma. 11 sene geçti Ümit Davala bugün Galatasaray 'a geri dönsün, o zamanlar ne kadar seviyorsunuz, çok iyiydi falan yaz ki Euro 2008 örneğinle bağdaşsın renkdaş.

Volkan Yaman da ilk 5 macinda iyiydi o geri gelsin [lol]

Volkan Yaman her türlü iyi bir yedek olurdu. Hakan - Volkan ikilisi bize fazlasiyla yeterdi sol tarafta. Bosuna Caglar ve Insua ile ugrasmaya gerek yoktu.

hAKan kadir BALTA.

serhat halen üç sene öncesinde yaşıyor he deyin geçin. balta üç senedir gram top oynamıyor, balta sıfatını hakediyor.Tez vakit kellesi alınmalı.

bugün yine h.balta - bjk dedikodulari cikmis...

demin trt spor 'da izledim ama maalesef hang gazetenin bu haberi yaptigini unuttum

diyecegim su: insallah gider...

Rezil kelimesini bile haketmiyor.

Yokluğunda bir zar zor galibiyet, birde beraberlik alabildik. Diğer kangren Servet Çetin'den de kurtulduğumuz anda tünelin ucunda ışığı görmüş olacağız. :yenieek:

Sözleşmesi 2013'te bitiyormuş.Zaten H.Balta'yı gönderip,H.Ali Kaldırım'a milyonları dökmenin anlamı yok.

Sakatmıydı? Milli takıma çağrılmama gibi bi mucize olmuş ta

beşiktaş senden atılım bekliyoruz.. biz gökhan süzeni alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt