#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

İyi fln değildi. Boş boş koştu o kadar. Sonuçta karşısında Bank Asya takımı oynadı. Hakan bu takımın oyuncusu değil. Ve yalandan iyi gibi oynadığı her maça bu taraftar kanarak iyiydi derse, bu adam emekliliğine kadar ilk 11'i bırakmaz.

Boş boş koştu kendisi için bu bile bir gelişme,bir kere orta yaptığını göremedik,kaç senedir. :)

İyi fln değildi. Boş boş koştu o kadar. Sonuçta karşısında Bank Asya takımı oynadı. Hakan bu takımın oyuncusu değil. Ve yalandan iyi gibi oynadığı her maça bu taraftar kanarak iyiydi derse, bu adam emekliliğine kadar ilk 11'i bırakmaz.

TV'den daha izlemedim ama iyi kademeye girdi bugün iyi paslar attı. Önceki maçlarına kıyasla baya bir gelişme var. Benfica maçındaki havasına daha çok var ama iyi olabilir çalışmaya devam ederse.

Hiçbir şey yapmadı, fikrim aynı, defolsun gitsin bi adam bu kadar ruhsuz olamaz. Attığı paslar, açtığı ortalar(!) hepsi göstermelik.

ilk defa istekli gördüm ama malesef rastgele leş ortaları pas hataları iyi dememize engel oldu

Ujfalusi ile yanyana stoper oynamalı. Server&Gökhan out, Ujfalusi&Hakan in.

bu takımın sorunu çok basit çözülebilir. beklere hızlı çabuk adam + sabrinin yerine box to box ortasaha ve kazımın yerine engin baytarı monte etsinler bu takım kanatlanır uçar.

Sadece savunmada kalsa daha faydalı olur ileride bir işe yaradığı yok nasıl olsa

O kadar da kötü bulmadım aslında... Daha kötü zamanlarını da görmüştük.

Gayet iyiydi, geçin kötüyü.

Adı çıkmış 9'a, inmez 8'e durumu bu.

İyi oynadı adam.

Takımın en zayıf mevkisinin solbek olduğu düşüncem değişmiş değil...Ama bu maçtaki performansı geçer not aldı benden,en çok eleştirdiğimiz ''Bindirmeme!'' konusunda da kendini düzeltmiş gördüm,çok iyi birkaç koşusunda da vermediler topu...

Rakip zayıf olduğu için çok belirleyici değil tabi ama en azından futbolcu gibi duruyordu sahada...Hakandan tiksinmiş biri olarak çok isterdim Çağların formayı kapmasını ama buna dair bir kıvılcım dahi göremedim kendisinde...Çağlar ''Futbolcuların arasına karışmış bir veteran'' hissi uyandırıyor bende hep,maalesef...

Az da olsa düzelme var. Bu demek değil ki bu adam iyi. Sol bek alınmalı devre arasında.

Yeni solbek alınmalı. Hakan stopere, Ujfalusi ile yanyana iyi olur.

fazla artısı yoktu

ama en azından eksisi de yoktu

geçen sene gördüğümüz hakandan daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt