#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Önü boşken bile topla ileriye gitmeye resmen korkuyor.Birisi uyarsın artık şu adamı ilerde canavar yok

bir cuval inciri berbat etti ama oraya nasıl koşu yaptı şaşırdım. zamanında elmandere atsaydı gol olacaktı. sacma bir pas atarak bok etti. arkasından kazımda topa sacma vurdu gol olmadı.

Heryere yabanci alamayiz ya. Türkiye´nin iyilerinden Hakan Balta. Orda sut atsaydi gol olmazdi zaten. Cenk aciyi daraltmisti.

Feldkamp döneminden bu yana takımda sürekli şans buluyor ama Allah rızası için herhangi bir maçta bir orta açtığını ne gördüm,ne duydum.Önce ki mesajlarda da belirtildiği üzere 36'lık İbrahim Üzülmez bile kat be kat iyidir Hakan Balta'dan.

Beş para etmez bir oyun.

Bu stoper kılıklı adamın bizim sol bekte işi ne :ka21:

Valla neye göre iyi diyorlar anlamıyorum. Sol taraf işlemiyorsa senelerdir öndekinden cok sırf bu adam yüzünden anasını satıyım.

bu seneki şanssızlığı bu sefer önünde de kötü adam oynaması:D

Sol beke Hasan Ali iyi gider.

28 yaşındasın futbol oynayıp geçiniyorsun fakat kendine birazcık saygın olsun.Sağ ayağını yürümek ve koşmak dışında kullanmadığını dün gece tekrardan gösterdin.Eğer birazcık hem kendine hem sağ ayağına güveniyor olsaydın o topu sağ ayağının içi ile uzak direğe vururdun.

28 yaşındasın futbol oynayıp geçiniyorsun fakat kendine birazcık saygın olsun.Sağ ayağını yürümek ve koşmak dışında kullanmadığını dün gece tekrardan gösterdin.Eğer birazcık hem kendine hem sağ ayağına güveniyor olsaydın o topu sağ ayağının içi ile uzak direğe vururdun.

çok şey istiyorsun be renkdaş, sonuçta balta bu. defansta hata yapmasın yeter, ona bile fitiz şu anda. seneye zaten kadroda en fazla yedek olarak tutarız

Harbi kafayı yediniz yahu..hakan kötü yabancı gelsin sabri kötü yabancı oynat kazım kötü yabancı gelsin ofansif ortasaha yabancı olsun ha bide riera varken sol kanatada yabancı isteriz.forvete gelecek yabancıyı saymıyorum bile! Yabancı kuralını lütfen göz önüne koyarak yorum yapalım.Adamdan daha iyi sol bek yok işte Türkiye de.belki biraz ismail

bu adamın boş bir adama pas atmak ve taç kullanmaktan başka yaptığı birşey yokmu futbolla alakalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt