#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

bugün ettiğim küfürlerin tamamı buna ve sabri'ye gitti, kendi yaotığı pisliği temizlemiş,bana ne abi çıkardığı toptan

Kufur etmeye gerek yok, ama dogrusunu soylemek gerekirse sabri Galatasaray formasini hak etmiyor bu ortada.

Dalga mı geçiyorsunuz lan?

Çizgiden top çıkarmış:31:

heyecana gerek yok.. kendi aptalca hatasini telafi etti.. isin basinda baltaligi tutmasa cizgiden top cikarmasina gerek yoktu.. Bu adam Fatih hocanin vazgecilmezi.. istemiyorsak arena'da tepki koymamiz gerekir..

hakem salak olmasa gol o

pozisyonu bizim gibi seyretti hakem

bir insan ona nasil endirek vermez:)

hakan dan bahsedilecek bisey yok

bogaz koprusu giselerindeki kukuletalarin daha cok islevi var

{use at your own risk}

Sahanın en kötüsüydü. Çizgiden çıkardığı top haricinde olumlu birşey yapmadı. Aldığı her topu mundar etti nerdeyse.

Ya arkadas Popov ve Ismail Sosa iyi oyuncular biliyorum ama bu kadarda olmaz artk.

Adamlar seni delik desik ettiler.

Ben sevmiyorum ya. Terimle felan çıkışa geçti diyenler var ama ne bileyim. O bölge hep öksüz.

Hep bi tarafimiz eksik kalmak zorunda mi yahu. Schmelzer-Cissokho'dan birini alalim, yakisir Fatih hocaya.

Bek oyuncusu sağından solun 5 saniyede mi döner arkadaş..

Hep bi tarafimiz eksik kalmak zorunda mi yahu. Schmelzer-Cissokho'dan birini alalim, yakisir Fatih hocaya.

Aslında Milan'ın gözden çıkarttığı Taiwo'yu neden biz alamadık. Quenns Park aldı. Sene sonunda kesinlikle kaçırmamalıyız eğer opsiyonlu değilse. Solda Taiwo sağda Eboue. Düşünsenize agalar, tank gibi 2 tane bek.. Tank derken yavaşlık manasında değil haa ;)

bu herifin top ayağına gelince heyecanlanıyorum topu tehlikeli yerde kaptırcak diye.

resmen amele gibi top oynuyor halı saha topcusu gibi ya.rezillik gerçekten.

Maç boyunca yaptığı en olumlu hareket çizgiden topu çıkarmasıydı.

O topu nasıl çıkardı la çizgiden? :D

2fmrq.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt