#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

pozisyonu gördüğümde inanamadım. bizim baltamı cıkardı o topu diye düşündüm bir an

sakatlanmıs balta :( inş bjk macında sahada olur.Caglara kalmayız umarım.

Fildişinden bi sol bek alalım.2 bekte hayvan gibi çoşar.Bide önlerine Keita.. :D Neyse bknz:Ütobya

Sakatlanmış Kayserispor maçında büyük ihtimal yok bakalım Çağlar neler yapacak.

O pozisyonda bu takımın stoperleri nerde diyenler! Serbest vuruş kullanmıştık ve stoperler ileri çıkmıştı kafa vurmak için, en geride Hakan Balta bırakılmıştı ama top direkt Karcemarskas'a gitti oyunu hemen başlattı ve pozisyon oldu. Adam amatör oyuncu gibi ayağına gelen topu ıskalıyor, suç stoperlerin mi?

sakatligi ciddi mi?

ayrica cocuk gecen senelere göre göze germek icin elinden geleni yapiyor, haksizlik etmiyleim

Caglar iyi dir iyi, Hakandan iyidir Caglar.

Her maç ya Balta yüzünden ydaa Sabri yüzünden gol yiyoruz millet hala koçum aslanım gidiyor.Ne içiyorsunuz anlamadımki

Her maç ya Balta yüzünden ydaa Sabri yüzünden gol yiyoruz millet hala koçum aslanım gidiyor.Ne içiyorsunuz anlamadımki

Balta'yi begenen yok ki zaten. Sadece takdir ediyoruz gerektiginde. Eskisi gibi berbat oynamiyor en azindan. Sadece hatalari var.

Caglar da Balta'dan iyi degil. Iyi bindirme yapiyor ama sonucsuz kaliyor. Ankaragucu macinda bile 1 isabetli orta yapamadi o kadar ileri cikmasina ragmen. Defansta da cok acik veriyor. Balta>Caglar.

.

İnşallah Çağlar formayı alır ve bi daha vermez.Balta dan daha kötü oynayacak bi adam düşünemiyorum maç izlerken saç baş yolmaktan bıktım.

Leş ötesi.

Bindirme denen bir şey yok izledikce kafayı yiyorum.

Büyük takımda bek oyuncusu hücumcu olmak zorunda.Hakan balta kötü oyuncu değil ama hücuma katkısı yok .Ayrıca çok yavaş.Wederson bile bizde olsa fark ettirirdi.

Barcelonalılarda Abidali sevmiyorlar :o

heyecana gerek yok.. kendi aptalca hatasini telafi etti.. isin basinda baltaligi tutmasa cizgiden top cikarmasina gerek yoktu.. Bu adam Fatih hocanin vazgecilmezi.. istemiyorsak arena'da tepki koymamiz gerekir..

fatih hoca zaten taiwo yu yedek kulübesinde tutup hakanı sürüyor sahaya hep.

ne adamlar var şu forumda arkadaş ya. bak bide ıslıklayacakmışız. nasıl bi zihniyet neyin ürünü

Cacık olmayacak Çağlar varsa klübede, Allah Hakandan razı olsun, Hakan leş orası ayrı.

Antep maçındaki o kurtarışı çok acayipti. Eğer o ıskayı başka futbolcu yapsaydı da Hakan koşsaydı kurtarmak için kurtaramazdı. Hatayı kendisi yaptığı için can hevliyle uzattı ayağını. Hatasını telafi etmesi güzeldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt