#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

bu aralar iyi allahtan nazar değmese bari yedeğide yok sezon sonu bişeyler yapılacak mutlaka solbek mevkisine

Bu arada ileri çıktığı tek pozisyonda da leş gibi bir pas tercihi yaptı.Selçuk gelişine doksana asacak poziyondaydı,gitti rastgele yere attı topu,riera da tribünlere gönderdi.

beni şaşırtmaya devam ediyor idare etmeyi bırakıp oyuna dahil olmaya başladı

[video=youtube;R_4ibwKIPA0]https://www.youtube.com/watch?v=R_4ibwKIPA0&feature=related[/video]

yavaş yavaş dediniz bak noldu şimdi

Hakan Balta'ya iyi diyenler hayatında hiç sol bek izlememişler yazık gerçekten.

Sabri'ye kötü diyip, Hakan'a iyi demek büyük ironidir.

Hakan Balta Galatasaray'a çok çok yetersiz bir futbolcudur bunu artık yönetim/teknik ekip fln kabul etmeli. Seneye CL'de sol kanat otoban olur o kadar söylüyorum.

Hakan Balta Galatasaray'a çok çok yetersiz bir futbolcudur bunu artık yönetim/teknik ekip fln kabul etmeli. Seneye CL'de sol kanat otoban olur o kadar söylüyorum.

Hakan kötü olduğunu farkettirtmiyor.

maçta saklandığı için leşhliği pek belli olmuyor eboue gelip nasıl bir etki yaptıysa sol bekede gerçek bir sol bek gelirse çok ciddi etki yaratır farkettiyseniz eboue geldiğinden beri sağdan etkili geliyoruz sağlam bir sol bekle sağdan soldan parçalayan bir takım oluruz

Tabii ki takım seviyesinde değil, yetersiz ama idare ediyor çoğu maçta. Sabri en basit maçlarda bile inanılmaz kritik hatalar yaptığı için çok daha fazla eleştiriliyor.

Neco erken zıplamasa asist yapmış olacaktın. Olsun, ortanın isabetli olması da önemli. :ka19: İyiydi bugün.

sağ ayağıyla daha iyi orta yaptı bu akşam

iyiydi bence hatta bu seneki en iyi oyunu diyebilirim

defanstata ofanstata iyiydi

hatta rieranın şutunda gol atabilirdi topa atlasa

hurshit ten her pozisyonda calim yedi

inanmayan izlesin maci 8 kere

Daha iyi bir turk solbek bul bakalim :) Caglar var, ama onuda Fatih hoca kullanmiyor. Hasan Ali bize gelmez...(Hurmaspor)

Hakan Balta yeterli değil ama yerli bekler içinde en iyisi bu tartışmasız ortada.

Bugün fena değildi. Bir pozisyonda Emre iyi görebilseydi, çok iyi bindirmişti. Şaşırdım bu adam ne yapıyor diye.. :)

En kötü günü böyle olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt