#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

lan bugun cok guzel oynadı Balta daha ne yapsın ne o olumsuz postlar
nono1.gif

Aslında gol dışında değişen fazla bişey yoktu bugun, şanslıydı cunku karşısında bir kanat oyuncusu değil, M.Topuz gibi içten bozma kanadı zorlamayan bir oyuncu vardı, M.Topuz Hakan'ı zorlamadı.

aslanım benim,kadıköyde atıyor adam...:ka21:

Bir daha ki Kadıköy maçında H.Balta gol atara 2 lira atarım artık, 7 ganyanı vardı.

olumsuz msj bırakanları kınıyorum. Bu adam kaç pozisyonda solda aktı geldi ama oraya pas atan yoktu. Melo gereksiz şut yerine Hakan atmadı mesela bunun gibi bir kaç pozisyon daha vardı. Bence çok iyi oynadı fenerin o kanattan atağı yoktu be.

Yetenekleri kisitli, hala yetersiz vs. amenna. Ama bu adama bugun icin laf eden kafayi siyirmistir. Canini disine takti, ruhunu koydu sahaya. Servet gibi gamsizlarida goruyoruz.

valla ben bugün gene begenemedim ama güzel gol attı.

Yetenekleri kisitli, hala yetersiz vs. amenna. Ama bu adama bugun icin laf eden kafayi siyirmistir. Canini disine takti, ruhunu koydu sahaya. Servet gibi gamsizlarida goruyoruz.

bu adamın geçen seneki gamsızlığından,oyunundan sonra ön yargıyla yaklaşmamak mümkün değil

Kadıköy golcüsü oldu be :D

Bu kadroda Elmander ve Necatiyle birlikte Fenere en cok gol atan oyuncumuz :D

valla bende yerine transfer yapılabilir diyordum ama fikrim değişebilir. hasan ali kaldırımı hakana alternatif olarak alsalar yeterli olabilir çağları yollarız yabancı sınırlaması var

Golü için helal olsun.Mücadelesi için de helal olsun.Fakat hala yetersiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt