#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barosun Gokhandan topu kayarak aldigi pozisyonda hakrm faulu verince itirazi filan ne kadar mucadeleci hirsli oldugunu gosteriyor.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Cevap: #22 Hakan Balta

Tebrik ediyorum Hakan. Bu maçta golden başkada çok mücadele ettin. Ama attığın gol seni kahraman yaptı. Durup durup fener maçına attı ya golünü. Hep dursun dursun fenere çaksın bir tane ben razıyım :)

Fener maçlarında bir başka oluyor bu eleman. Ne güzelde yapıştırdı. Ayağına sağlık. Devamını bekleriz.

Hakan baltayı yerden yere vuranlar için atmıştır bu golüü.. fenerlilere ve balka kazma diyenlere gelsin bu gol...

hakket hakan baltanın orda ne işi vardı? kafa kafaya carpışınca pozisyonu şaşırıp kendini forvetmi sandı acaba. eger öyleyse ALLAH gökhan gönülden razı olsun.

Cevabı basit: Galatasaray fb'yi geriye öyle bir yasladı ki,adamlar neredeyse kendi 18'leri içinde küçük bir gölcük oluşturdular.Böyle olunca da bizim adamlar git gel git gel yaparak devamlı denediler. Aslında bu kadar top yapıp da orantılı pozisyon bulamama nedenimiz fb'nin çağdışı futbolu abartarak,futbol olmaktan çıkarması.

Hakan baltayı yerden yere vuranlar için atmıştır bu golüü.. fenerlilere ve balka kazma diyenlere gelsin bu gol...

Adamın iyi oynadığı ender maçlardan biri.

Her zaman böyle olsa ona kim laf eder.

Biz bu forma altında kim hakkını veriyorsa onu desteklemeliyiz,vermiyorsa da en şiddetli uyarıyı biz vermeliyiz.

Golü ona buna göndermeden önce,biraz düşün kardeş.

Bu adam bu futbolcu 29 maçdır full 90 dakika oynamıştır .. Terini son damlasına kadar kimse bravo hakan toplarladı demedi.. Demiştir ama bi kaç kişi. Bu futbolcu geçen sezon baroşdan kewelldan çok eleştirildi.. Ben buna kızıyorum adam her maçda oynuyor hatada yapıyor ama bu sezon hatasındanda gol yemedik. Bu adama hakaretler yapıldı bjkli ihanetçi denildi gece hayatı var denildi.. Allah şükürler olsunki toparlandı.. Gol attı diye övmüyorum bu adamın hakkı yenildi..

2008 deki gibi oynadı fener maçında ben öyle gördüm çok iyi mücadele ediyor

Bu adam bu futbolcu 29 maçdır full 90 dakika oynamıştır .. Terini son damlasına kadar kimse bravo hakan toplarladı demedi.. Demiştir ama bi kaç kişi. Bu futbolcu geçen sezon baroşdan kewelldan çok eleştirildi.. Ben buna kızıyorum adam her maçda oynuyor hatada yapıyor ama bu sezon hatasındanda gol yemedik. Bu adama hakaretler yapıldı bjkli ihanetçi denildi gece hayatı var denildi.. Allah şükürler olsunki toparlandı.. Gol attı diye övmüyorum bu adamın hakkı yenildi..

Forumda düzenli olarak vakit geçirenlerin en az %75'i Hakan Balta'nın toparladığını söyledi. "Tabi ki yeterli değil ama Euro08 standartını yakaladı" dendi. Birçok kişi de Hakan Balta'nın en iyi yerli sol bek olduğu görüşünde birleşti.

Taraftarımızı ne kadar şıp sevdi olduğu anlaşılıyor . fb maçında kendi kalesine gol atsaydı şimdi burda balta olduğunu konuşuyor olurduk. Dediğin şeyler maça göre yapan taraftarlar..Hakan Balta hepsinin yüzünü kızartmış.Hakaretleri yedirtmiş :)

Sadece Fenerbahçe maçından sonra olmadı bu dediklerim, bu sezonun genelinde yapılan yorumlardan bahsediyorum.

Taraftarımızı ne kadar şıp sevdi olduğu anlaşılıyor . fb maçında kendi kalesine gol atsaydı şimdi burda balta olduğunu konuşuyor olurduk. Dediğin şeyler maça göre yapan taraftarlar..Hakan Balta hepsinin yüzünü kızartmış.Hakaretleri yedirtmiş :)

ben mesela hakan iyi oynadıgında iyi oynadı diyorum ama gol atınca niye kapak yapmış oluyor onu anlamıyorum. hakan balta kötü oyuncu degildir evet ama yetersiz bir oyuncudur. ben bek olarak bakıyorum gol atıp atmamasında degilim.

hakan balta gelecek seneler artık stoper veya sol bekin alternatifi olarak değerlendirilmeli. sol beke ebouenin sol ayaklı versiyonu alınmalı.

Ben açık açık söylüyorum Hakan Balta en kötü eleştirenlerin başında ben geliyorum(dum), eski sayfalarda var yorumlarım, ama gerçekten gönlümü kazandı, laflarımı yedirtti, ben söylediğim lafları yemeye hazırım, yeter ki böyle oynasın.

30 yaşında gösterdiğin gelişme inanılmaz gerçekten. Ama bir bekin açtığı tüm ortalar rakip kaleciye gitmez ki.. Yine de Sabri denen müsvetteden kat kat daha reissin gözümde.

Fena değildi. Açıkçası beklentilerimin üstünde gördüm. Fizik olarak zaten çok dayanıklı bir yapısı yok. Buna bir de 2-3 gün önce oynanan Fenerbahçe maçının yorgunluğu eklenince..

çalım attı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt