#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

Yahu geçen senede birkaç maç dışında böyleydi zaten..R.carlosun eski hali gibi bindirme asist felan yapıyoduda ben mi görmedim..

Yahu geçen senede birkaç maç dışında böyleydi zaten..R.carlosun eski hali gibi bindirme asist felan yapıyoduda ben mi görmedim..

Abi yapma ya.Geçen seneki Hakan nerde bu seneki nerde.Geçen sene soldan Ronaldo bile geçemiyordu bu sene yol geçe hanı.Belkide bu Kewell&Arda'nın savunma görevlerini biraz aksatmasından kaynaklanıyor ama kesinlike Hakan'da form düşüklüğü var.

hakan baltanın orta yaptığını bindirme yaptığını falan gören var mı hiç??? hayır bu haline rağmen adam kaçırıyo kanatta açık veriyo...ne ilerde ne geride ben anlamadım bu adam nerde oynuyo:S

Abi yapma ya.Geçen seneki Hakan nerde bu seneki nerde.Geçen sene soldan Ronaldo bile geçemiyordu bu sene yol geçe hanı.Belkide bu Kewell&Arda'nın savunma görevlerini biraz aksatmasından kaynaklanıyor ama kesinlike Hakan'da form düşüklüğü var.

Euro 2008de bende beğendim zaten önemli maçlarda iyi oynadığı aşikar ama ligde yine böyle vasat oynuyordu ha bu sene defansın iyice sırıtmasıyla daha fazla evet..

Ama adam halinden memnun gibi..Şu fotoğrafa arda yakalansa türkiye yıkılırdı idam ederdik çocuğu..

17102.jpg

Euro 2008de bende beğendim zaten önemli maçlarda iyi oynadığı aşikar ama ligde yine böyle vasat oynuyordu ha bu sene defansın iyice sırıtmasıyla daha fazla evet..

Ama adam halinden memnun gibi..Şu fotoğrafa arda yakalansa türkiye yıkılırdı idam ederdik çocuğu..

17102.jpg

:o

Bu adamın bi sıkıntısı var kesinlikle. Özel hayatıyla mı ilgilidir nedir.Caner oynasın bu aralar, kessin Hakan'ı da oyununa konsantre olsun Hakan da.

Anca sigara iç sen Hakan ne diyim ki geçen seneki Hakan dan eser yok.

Toparlanir insallah, bir sikintisi oldugu kesin.

Dün akşam Dinamo Kiev karşısında 4-1 galip gelerek, moral depolayan sarı kırmızılılar, Şükrü Saraçoğlu'nda oynayacakları Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı.

Avrupa Ligi mücadelesinde ilk onbirde yer alan futbolcular, sahada yapılan rejenerasyon çalışmasının ardından sağlık merkezinde terpi seansına tâbi tutuldular. Sakatlığı nedeniyle derbiye yetişip yetişmeyeceği merak edilen Hakan Balta ise, antrenmanın tümünde takımla birlikte çalıştı.

Emre Aşık ise, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalıştı.

Dün akşam Dinamo Kiev karşısında 4-1 galip gelerek, moral depolayan sarı kırmızılılar, Şükrü Saraçoğlu'nda oynayacakları Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı.

Avrupa Ligi mücadelesinde ilk onbirde yer alan futbolcular, sahada yapılan rejenerasyon çalışmasının ardından sağlık merkezinde terpi seansına tâbi tutuldular. Sakatlığı nedeniyle derbiye yetişip yetişmeyeceği merak edilen Hakan Balta ise, antrenmanın tümünde takımla birlikte çalıştı.

Emre Aşık ise, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalıştı.

Kiev'i de mi yendik ben sadece Dinamo Bükreşi Yendik zannettim:o

Ayrica Hakan sakat degil de, yorgun oldugu icin oynatilmadi diye biliyordum.

böyle ağır bek mi olur ya, ne biliim yedek stoperimiz fln olsun..

Derdin ne provakasyon mu ?

Maçın tek anlı ak adamıdır

ne alakası var provakasyonla, beğenmediğim biri Balta sağlam fln ama böyle bek olmaz bence, bek dediğin yeri gelecek bindirecek çabuk oyuncu olacak orta kesecek..

sadece durarak oynayan bekleri sevmem...

ama yedek olsun, hem stopere hem beke alternatif olur..

iyi bir solbek almalıyız..

ben onu bu macta kendini toparlamis gördüm, tabi golüde bunun tuzu biberi oldu!

Hakan Balta suanda Türkiyenin en iyi sol kanadidir ..bence

Sezon başından beri berbat oynayan bir Hakan BALTA izliyoruz hala iyi deniyor adama.Bugünkü mağlubiyetinde baş mimarlarındandı.İlk golde Alex'i resmen izledi.şu anki formuyla hak etmiyor formayı.

ne alakası var provakasyonla, beğenmediğim biri Balta sağlam fln ama böyle bek olmaz bence, bek dediğin yeri gelecek bindirecek çabuk oyuncu olacak orta kesecek..

sadece durarak oynayan bekleri sevmem...

ama yedek olsun, hem stopere hem beke alternatif olur..

iyi bir solbek almalıyız..

Bu sistemde 2 tam hucumcu bek ile oynamak intihar olur.Barcelona bile o ortasahasına rağmen 1 ofansif 1 defansif bekle oynuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt