#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

En kısa sürede ya aklını başına toplaması alzım yada formayı kaptıracak.

Formayı kime kaptıracak? Ferhat, Volkan, Anıl... Bu yönetimler sol bek katili... Hakan Balta için verdiğimiz adamlara ve Balta'nın verdiği katkıya bakınız. Tam bir rezillik...

Formayı kime kaptıracak? Ferhat, Volkan, Anıl... Bu yönetimler sol bek katili... Hakan Balta için verdiğimiz adamlara ve Balta'nın verdiği katkıya bakınız. Tam bir rezillik...

Geçen sezon sonuna kadar Hakan Balta bambaşka bir oyuncuydu. Unutmayalım geçmişi hemen.

Orhan Ak bile şu anki Balta'nın yanında çok büyük bir oyuncu gözümde.Bu kadar kötü oynayabileceğini bile düşünemezdim.1 tane olumlu hareket aradım ama vallahi yok.Ofansif olayı falan geçtim artık.Rakip atak yaparken hep ortada yok.Bir bakıyoruz oraya da Servet koşuyor.Napıyor bu adam sahada biri bana anlatsın ya.Kafayı yedim kaç gündür.

Denizin dediği gibi Arda ile daha iyi anlaşıyorlar solda Kewell'a nazaran.

1-2 maç Alparslan'ı görmek isterim açıkcası Hakan'ın yerine,biraz dinlenmesi lazım.

Ben hala memnun değilim Balta'dan bazen hücumda gözüm onu arıyor o kadar yaslanıyor ki 2.topları alabilir ama nefesi yetmiyor galiba,sigarayı azalt Hakan!

Bugün biraz daha derli toplu oynadı. En azından defansta hata yapmadı.

Hakanım bi sen kaldın oyununu toplamayan..Lütfen eski haline dön artık..Kendine bi güvensizlik bi çekingenlik sezdim sende..Lütfen eski haline geri dön artık..

Macin ilk yarisinda Servetle beraber her topu olumsuz kullandilar, ama ikinci yari biraz olsun toparladi kendini, halen eskisi kadar degil ama su son haftalara baktigimizda biraz düzelmis gibi.

biz manisa maçında puan kaybettiysek bunun en büyük sebeplerinden biri hakan balta'nın rezalet futboludur. ayakta duracak hali yok neredeyse. manisa maçında 1-0 öndeyiz, rakip sol kanadımızdan atak yapıyor, hakan balta orta sahada. yemin ederim abartmıyorum tekrar izleyin isterseniz maçı. geri de koşmadı 4-5 pozisyonda. bunu sebebi şu olabilir, ya hakan balta takımdan gitmnek istiyor ve bunu bilerek yapıyor, ya da bizim bilmediğimiz başka enteresan şeyler var. neyse hayırlısı umarım düzelir, çünkü biz eski balta'yı, stoper oynasa stoperde sorun kalmaz, sol bek oynasa sol bekimiz tamam kafamız rahat dediğimiz hakan balta'yı geri istiyoruz..

Hakan çok profesyonel,fakat çok da düz bir oyuncu.Bize hareketli bek lazım.Hiç ileriye çıkmıyor.Çıkmadığı gibi de hep onun bölgesi felç...Yavaş yavaş kredisini dolduruyo tahminim.Seneye ya bu takımda olmaz yada yedek olur.Ayrıca bu adamı en verimli fatih terim oynattı.Milli takımda başka oynuyordu bu adam.En azından şut çekiyodu,gol arıyodu.Şimdi yürüyecek hali yok...

Yedek sol bekimiz yok ki Balta kendine gelsin 1-2 hafta.

yazık çok yazık aslan gibi sol bekimiz var hem de yerli, yabancı statüsünü işgal etmiyor derdik,, hakan balta kedi oldu. en zayıf halka şu an takımda maalesef sol bekimiz. en azından gelecek sezon için sol bek almalıyız yerli. ama şu caner olur ama başkası bilemem..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt