#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Hakan'a gelene kadar daha eleştirilmesi gereken çok kişi var.

Balta'yı da itin götüne soktunuz ya, helal olsun. Şu kadroda pas futbolunu en iyi oynayan 3 kişiden biri.

Hız ve çabukluk konusunda ciddi düşüş var. Neill'ın yanında çok daha etkili oluyor, en azından Servet - Neill ikilisinden çok daha uyumlu bir ikili oluşturuyorlar.

Hakanı da beğenenler varya hayret.4 Büyükler arasında en kötü sol bek bizde.Çağların bir an önce geçmesi lazım beke.

Bugün Sivas'tan yediğimiz ikinci golü orta sahadan itibaren izleyin. Hakan Balta'nın takım içinde nasıl bir dinamit olduğunu görürsünüz.

Adam maç içinde o kadar gamsız ki insanı seyrederken sinir ediyor. Ağır çekimde oynuyor sanki.

Sahada uyur gezer gibi. 2. golde topu kaptırdı orta sahada yürüyerek pozisyonu izliyo.

Oynadığı kanatta hiçbir etkenliği yok. O tarafta oynayan rakip her zaman şanslı oluyor. Büyük düşüş var. Zaten beklerimiz felaketti bu maçta. 2. golde asisti yapan adamdı.

Sivas macinin en kötü 2-3 oyuncusundan biriydi ve son zamanlarda bütün maclarda böyle. Bu adam böyle oynayacaksa Volkan Yaman neden gönderildi anlayabilmis degilim. Hakan Balta'dan cok mu kötüydü?

Stoperde daha iyi oynabilecek bir oyuncu, sol bek olmaz bundan. Caglar'i görelim bi de...

Çağlar gelsin formayı kapsın senden ondan sonra göreceğiz içebilecek misin o sigaralı püfür püfür.

senin şu akşam ki futbolunu gördükten sonra lanet ediyorum Türk futboluna.futbolcu olmak bu kadar mı kolay diye.hayatımda bu kadar vurdumduymaz bir futbolcu görmedim.2 metre koşmaya üşenen bir futbolcu nasıl olabiliyor anlamıyorum.bu adamı daha önceden izlemesem diyecem ki nerden buldular bu adamı.kanadını felç etti sivasspor.yediğimiz 2.golde ise kaptırdığı topa birşey demiyorum futbolda olur böyle şeyler.ancak kaptırdığın top ceza sahasına kadar gelmiş sen hala eli belinde geliyorsun geriye.hatta boşalttığın yerinde bir adam var ve kademeye girmeyi bile düşünmüyor.helal olsun valla ne diyeyim.refakatçilikte sınır tanımadı bu akşam.

senin şu akşam ki futbolunu gördükten sonra lanet ediyorum Türk futboluna.futbolcu olmak bu kadar mı kolay diye.hayatımda bu kadar vurdumduymaz bir futbolcu görmedim.2 metre koşmaya üşenen bir futbolcu nasıl olabiliyor anlamıyorum.bu adamı daha önceden izlemesem diyecem ki nerden buldular bu adamı.kanadını felç etti sivasspor.yediğimiz 2.golde ise kaptırdığı topa birşey demiyorum futbolda olur böyle şeyler.ancak kaptırdığın top ceza sahasına kadar gelmiş sen hala eli belinde geliyorsun geriye.hatta boşalttığın yerinde bir adam var ve kademeye girmeyi bile düşünmüyor.helal olsun valla ne diyeyim.refakatçilikte sınır tanımadı bu akşam.

Valla hislerime tercüman olmuşsun. O goldeki hareketlerini farkeden olmuşmudur diye düşünüyordum meğer herkesin dikkatini çekmiş ama sen güzel anlatmışsın. Adamda bir üşenme edası var maç içinde resmen. Mental olarak takımın hepsi kötü ama bu bambaşka.

Euro 2008'den sonra bir cok oyuncunun bir yerleri kalkti. Kazim, Semih, Hakan, Servet bunlar bir kaci.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt