#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Artık ağızınla kuş tutsa faydası yok. Bu performansını hiç unutmayacağım.

Ne formsuzu yahu, geçen sezon da böyle oynuyordu. Çok mu farklı? Ha bu sene biraz daha ilerleme kaydetti, asist özelliğini geliştirdi.

Hakan Balta formsuz değil, olsa olsa ruhsuz olur.

Resmen 3 maçtır bizi satıyor. Suratında en ufak bir utanma sıkılma belirtisi yok.

Arkadaş bırakın formsuzluğu filan. 2 maç 2 asist yaptı adam. 90+4 te formda olsan ne olacak formsuz olsan ne olacak. Geçirmeyeceksin o adamı.

Maç sonunda duştan sonra yak bir sigara,ben hep öyle yaparım..!

Bravo Hakan Balta.Bu sene istikrarlı performansını sürdürüyorsun.Her maç asistin yada önemli bir hatan var.Bu maçtan sonra bırak ilk 11'i ilk 18'e bile alınmaman lazım.

Seni futbolcu yapanıda seni GS ye Getirenede ve her mac 11 oynatanada yazıklar olsun.Sokaktaki çöpçüyü koysak yerıne daha candan içten oynar.Son topta bıraktın mutlu olmuSşundur şimdi git nargile yak evdede sigaranla tüttürürsün.Hakan Kadir BALTA.

bir futbolcu bu kadarmı vurdum duymaz umursamaz olur.hiçmi takımı için gözyaşları döken , eski açıktan maç izlemek için çocuğunun nafakasını veren , içtiğin sigarayı bile almak için parası olmayan ama yüreğinde sonsuz TAKIM SEVGİSİ OLAN BİZ TARaFTARLARI düşünmezsin.bir kuruşum bile sana dolaylı yoldan nasip olduysa helal etmiyorum.yazılacak söylenecek o kadar şey varki senle alakalı.boşver ALLAH IN SOPASI YOKKİ DİYORUM.iki maçtada yaktınya bu takımı bu formayı mumla aratsın ALLAH sana.sözleşmenin fesh edildiği gün benim için en büyük gün...

Yarın antremana gelip takım arkadaşlarının yüzüne nasıl bakacaksın onu merak ediyorum.

Ee Beşiktaşlı adamı ısrarla oynatırsan böyle olur, formsuz olan futbolcu canını dişine takıp en azından kı.ını yırtır, didinir..

Sen didinme balta.. Tek temennim sokakta karşıma çıkmaman..

Adamın basireti baglandı , o pozisyon icin söylencek baska birsey yok . Fazla yüklenmeyin o kadar burda amac kisileri kurban etmek olmamalı . Genel olarak bir problem vardı , kral'ın cıplak oldugu ortaya cıktı . Burdan bütün taraftarlara sesleniyorum !.. Sıkmayın canınızI o kadar , hayırlısı böyleymis hayat devam ediyor . Önümüzde ki zorlu maclara bakıcaz ...

Ulan dışarı çıkan topa kafayla vurucak kadar amatörmüsün be

ulan bu kaç oldu balta = ?

her maç yakıyosun lan takımı yeter artık yeter.

Adamın basireti baglandı , o pozisyon icin söylencek baska birsey yok . Fazla yüklenmeyin o kadar burda amac kisileri kurban etmek olmamalı . Genel olarak bir problem vardı , kral'ın cıplak oldugu ortaya cıktı . Burdan bütün taraftarlara sesleniyorum !.. Sıkmayın canınızI o kadar , hayırlısı böyleymis hayat devam ediyor . Önümüzde ki zorlu maclara bakıcaz ...

İroni yapıyorum de lütfen :)

Teknik direktör olsam o pozisyondan sonra odunla girmezsem adam değilim. Umarım daha fazla bu formayı kirletmezsin.

Senin yerinde olsam o armayı bir daha sırtıma geçiremezdim. 2 maçta 2 golü sırf senin yüzünden yedik. Helal olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt