#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Bir futbolcu kendi kalesine gol atsa bile kendince sinirlenir kapatırsın olayı. Ama o futbolcu için sakatlansın diye dua edip, sakatlandıktan sonra da çok sevindim demenin bir mantığı ve ahlakı yok.

Bir futbolcu kendi kalesine gol atsa bile kendince sinirlenir kapatırsın olayı. Ama o futbolcu için sakatlansın diye dua edip, sakatlandıktan sonra da çok sevindim demenin bir mantığı ve ahlakı yok.

sırtına carpan topta adamı bırakmasının,arkasından koşmamasının ahlakı nerde...kendıne kalesıne gol atar adam yanlıslık olur,bişey olur.liverpool macında gıray kendı kalesıne gol attı mesela,hakan balta kadar konusulmadı.cnku o yanlıslıktı.ama bu adamın yaptıgı sabote etmektir.tekrarlıyorum cok sevındım.ondan daha ahlaksız olamam.sımdı alsın eve bı nargıle yata yata ıcer.sigara kesmez onu

Kadir Gecesi edilen duaların kabul olduğu bir kere daha tecil oldu

60080_433241918171_22745298171_5126203_888777_n.jpg

Rahat rahat tüttürebilir şimdi. Hem sakat, hem yedek.

Tütün deposu yapsın evinde. O depoya girsin, ayıla bayıla sabahtan akşama kadar tüttürsün.

Sevgili Balta yönetim umarım bir enayilik yapmazda İnsuayı alır sende nargile keyfine devam edersin nasılsa sporcu ahlakı nedir bunu öğrenememişin

Hakan 1.5 sene öncesine kadar en güvendiğim en beğendiğim oyuncuların başında geliyordu.Kaliteydi.Ama son zamanlarda bende herkes gibi ne laflar ettim adama.Ama anladım ki sorun hakan baltada falan değilmiş

Kendine bakmayan futbolcu, ağır eleştiriye mahkumdur....

Formundan birşey kaybetmemişsin Hakan, bravo sana. :) Umarım bir daha o formayı giyemezsin.

Bırak futbolu gözünü seviyim bırak ya bi insan bu kadarmı kendinden nefret edilmesi icin elinden geleni yapar

En iyi yaptığı şey hatta tek iyi yaptığı şey ; taç atmak.Çok etkilendim.

Zaten iyi topçu değil birde 2. yarıda seke seke oynadı, tam hiç çekilmez oldu. Birde rijkaard bunu servet'in yerine düşünüyor. Aman allah'ım :SS:

Geriye koşmak yerine, formasından tutup adamı indirmeyi tercih eden bir oyuncu.Dermanı yok, bitik!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt