#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Bu adam ugruna kim gönderilmisti? Mehmet ve Ferhat?

Volkan Yaman'ın Hakan'dan eksiği ne diye konu açmıştım baya JB geçilmişti anımsıyorum.Bulursam koyarım linki :)

sahanın açık ara en kötüsü idi kayseri tüm pozisyonları balta sayesinde yakaladı..

Şu takıma teknik direktör olsam, hemen kadro dışı bırakırdım Servetle birlikte.

Defansa ve ofansa canlılık getirdi. Asıl çıban başı Servet. O orada oldukça her şey sırıtır takımda.

Çıldırdık bugün maçı izlerken. Sakal da bırakmış, resmen jubilesi gibi oynuyor.

Kulüp binası yansa karşısına geçer sigara içer herif ben böyle gamsız bir adam görmedim.

sahanın tartışmasız en kötüsüydü.bu adam kadro dışı kalmazsa hagi bıraksın gitsin kimseye masal anlatmasın

sahanın tartışmasız en kötüsüydü.bu adam kadro dışı kalmazsa hagi bıraksın gitsin kimseye masal anlatmasın

Tartışılır, bana göre Sabri ve Ayhan bu maçta daha berbattı.

Hakan Balta konusunda ise şunu dicem, Hakan kim ki takım kaptanı Ayhan'la maç içinde kavga ediyor?

İlk sezonunda sol kanatta banko adamdı, milli takıma kadar yükseldi EURO08'de de gayet iyiydi.

Ne olduda böyle kötü bi forma girdi ki ?

Tartışılır, bana göre Sabri ve Ayhan bu maçta daha berbattı.

Hakan Balta konusunda ise şunu dicem, Hakan kim ki takım kaptanı Ayhan'la maç içinde kavga ediyor?

İlk sezonunda sol kanatta banko adamdı, milli takıma kadar yükseldi EURO08'de de gayet iyiydi.

Ne olduda böyle kötü bi forma girdi ki ?

ayhan bana göre verebileceğinin maksimunu verdi.son dakikalarda bile ileri geri giden tek adamdı ve su an ortasahada alternatifi yok.butun atakları sol kanattan yedik daha nasıl kötü oynayacak...

bütün ataklar resmen sol kanattan yedik heleki Ayhan ile tartıştığı pozisyon öncesi arkasında bomboş adam var Hakan ortalarda dolanıyordu...

Ayhan bir güzel dövseydin ya şunu

Ablacım ahın gitmiş vahın kalmış tabiri caizse. İnşallah Hagi sende ısrar etmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt