#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Balta

Skibbe:

Benim adamım Hakan Balta

“Elbette Lincoln, Arda, Baros ya da Kewell çok önemli oyuncular. Ancak benim adamım Hakan Balta. Çünkü onun futbolunun bir çizgisi var ve performansı asla bu çizgiden aşağıya düşmüyor. Hem çok istikrarlı hem de zeki...”

Cok dogru söylemis Skibbe.

Hakan Balta olmasa Defansda, yedigimiz gollerden fazla yemistik simdiye.

Defansda sadece ona güvenebiliyorum her mac.

Diger ücü ne yapacak belli olmuyor.

Ugur Ucar ve Emre Güngör dönsün o zaman görün TSLin en iyi Defansini.:f50:

mehmte yıldız gibi bi insancıkla boğuştu..

gollerdede hatası yoktu..

iyiydi, severim kendisini..

Hakan Balta yapabileceğinin en iyisini yaptı.Goller dışında çok iyi oynadı.Helal olsun Hakan Balta'ya.

Mehmet Yıldız'ı hiç beğenmiyorum bugünde tescilledim iyi ki almamışız!

hahaha diyorum sadece yediğimiz golere bakarsanız iki goldede bütün defansı üstüne çekerek arkadaki oyuncuların rahat topa vurmasını sağladı...

O senin futbol anlayışın kafasını deve kuşu gibi yere gömerek top süren oyuncu sevmiyorum öyle şişir Mehmet kovalasın noldu avrupa maçında braga geldi 3'er 3'er attı bir takım 17 maçta 80 küsür kez ofsayta kalır mı!

Mehmet Yıldız sırf fiziğe dayalı bi oyuncu.Artık böyle oyuncularla başarı yakalayamazsın.İyiki almamışız.

O senin futbol anlayışın kafasını deve kuşu gibi yere gömerek top süren oyuncu sevmiyorum öyle şişir Mehmet kovalasın noldu avrupa maçında braga geldi 3'er 3'er attı bir takım 17 maçta 80 küsür kez ofsayta kalır mı!

4 büyüklere de yenilmediler yetmez mi??Ve bütün maçlarda başrol oyuncusu M.Yıldızdı...

Adam artık iyice stoper oynamaya başladı nerdeyse Orta sahayı geçmeyecek :o

Hakan Balta senin kadar sahada görevini yerine getiren adam yok helal olsun çok kral topçusun,kişiliğine dicek tek kelime yok bukadar mı beyefendi olur bir futbolcu.Örnek bir futbolcusun bu bir eleştirenlere hayret bakın bakalım busene söyle ahım sahım diğer rakipler soldan gelip gol atabildimi?Sağ kanattaki çıkıyoda noluyo takımın son 3 maçı Sivas-Sivas-Denizli bi bakın bakalım yediğimiz 3 golde nedense sağ kanattan geldi,Denizli maçındaki bütün ataklar sağ kanattan geldi.Hakan çıktımı ileri çok faydalı çıkıyo dengeli çıkıyo asıl görevini unutmadan çıkıyo.

-----Meira-Servet-Hakan-----

Sabri-----M.Topal-------Arda

Savunma hattımız böyle olmaya başladı Meira ne kadar çıkıyorsa Hakan'da o kadar çıkıyor :o

Hakan tam bir görev adamı ama biraz da ileri çıkması gerek. Galatasaray ruhu atak yapmayı, saldırmayı gerektirir. Bunun içinde beklerin açıkların en az yarısı kadar ataklara katkı yapması gerekir. Mesela Uğur Uçar bu anlayışa tamamıyla uyuyordu. Hakan'ın da bir Galatasaray sol beki olduğunu unutmaması gerekiyor.

Hakan Balta'yı ben hiç bu kadar hucumda oynarken görmemiştim :)

Geçen maç orta sahaı geçmemişti bu maç çok hucum oynadı.

Skibbe herhalde maçlarda sadece 1 bekin hucuma çıkmasını istiyor,Sabri oynadıgında hep o çıkıyor.

Güzel oynadi kendini parcaladi takim icin arti tek penalti golümüzüde o atti.

Seni seviyoruz Hakan.

Bencede bu maç çok ileri çıktı.Helal olsun çok iyi oynadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt