#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Göğüsüyle rakip takıma güzel asist yaptı.Tank gibi ağır görünüyor.Nasıl bir düşüştür ki Euro 2008'den itibaren devam ediyor.Sebebi alternatifsizlik midir,yoksa başka şey midir bilinmez ama takıma ağır hasar verdiği kesin.Yazık.

Daha gecen sezon bitmeden sittin kere burada yazdim, Jacques Momha'yi alicaktik. 6/31'de adamin sozlesmesi bitiyodu.

Hakan Balta oldukça formsuz. Takım da öyle tabi. Günah keçisi yapmaya gerek yok. Ben Hakan Balta'ya güveniyorum. Kısa zaman içerisinde toparlanacaktır.

Takım çok mu iyi yahu, ona göre değişiyor performansı. 2008'deki performansını yakalayabilir. Geçen sene de yine böyle değildi. Bu yıl cidden var bir şeyler.

Takım çok mu iyi yahu, ona göre değişiyor performansı. 2008'deki performansını yakalayabilir. Geçen sene de yine böyle değildi. Bu yıl cidden var bir şeyler.

Zaten takımda iyi birşey yok. Ama çıkarken kaptırdığı toplar, pas hataları, kademe hataları inanılmaz kötü. Çok hata yapıyor. Bu kötü oynamak değil. Bildiğin maçlarda yok adam kafa olarak.

Zaten takımda iyi birşey yok. Ama çıkarken kaptırdığı toplar, pas hataları, kademe hataları inanılmaz kötü. Çok hata yapıyor. Bu kötü oynamak değil. Bildiğin maçlarda yok adam kafa olarak.

İşte, geçen seneyle falan kıyaslamayın bunu. Bu yıl cidden var bir şeyler.

Geçen sezon bu halinden daha kötüydü. Bu yüzden Caner oynuyordu.

sanki kendisi maçta değil kafa olarak başka yerlerde...

ya o 2. goldeki hareketi nedir yaa... milli takım sol bekinin yapacağı hareket mi neydi o rezalet???

vur gitsin ne göğsünle ne yapmaya çalıştı acaba kendide anlamamıştır...

Ne oldu da bu hale geldi anlamadımki böyle pozisyonların hiç mi antremanı yapılmaz. Defans dediğin sağlam olur ya aban gitsin kornere hem rakibin de gözü korkar sert görünürsün, göğsünle indirme çabası nerden geldi??

İkili mücadalelerde, hava toplarında da çok kötüydü umarım düzelir.

Ne oldu da bu hale geldi anlamadımki böyle pozisyonların hiç mi antremanı yapılmaz. Defans dediğin sağlam olur ya aban gitsin kornere hem rakibin de gözü korkar sert görünürsün, göğsünle indirme çabası nerden geldi??

İkili mücadalelerde, hava toplarında da çok kötüydü umarım düzelir.

Aynen !! yahu senin o topu göğsünle aykuta verme işini sen başarıyla gerçekleştirsende aykut bakalım alacak mı o pozisyonda bile güvenmem ben aykuta vur gitsin taça kornere

Stadtan izlediğim için çok rahat söylüyorum halı saha oyuncusundan daha kötüydü.

Yuhlandigina okadar sevindimki anlatamam, bu tepkiden sonra belki akli basina gelirde adam gibi oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt