#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

mesela 2.golde aykut çıkabilir deniliyorda orda hatalı olan oyuncu hakan balta,göğsünü tutturamadı herif önünden geçen topa müdahele edemedi,aykut un hatalı çıktığı bi pozisyon daha var,çıktı sonra geri gitti vazgeçti,o pozisyonda adamını kaçıran yine hakan:),aykut u korumuyorum yanlış anlaşılmasında,hakan için defansif olarak fena değil diyorduk zaten onu da yitirmiş gibi,ofansif olarak zaten 0,gerçi suçu yine yönetime atcam geçen seneden belliydi,düşüşü geçen sene başladı,o kadar kötü bi canerin bile hakan a tercih edilmesi iyi bi örnektir bence,çağlar dan da çok ümitli değilim ama bakalım:o

Maçtaydım. Net söylüyorum sana en az 5-6 pozisyonda daha rakibi kaçırdı. Fark bile olabilirdi Hakan sayesinde.

Bu gidişle Çağlar Birinci formayı çok rahat bir şekilde elinden alacak. Bu arada araştırın maçtan önce çarşı pazar geziyormuş Ataköy'de.

Türkiyenin en iyi solbeki falan değil

en formda olduğu zamanlarda bile stoperden devşirme olduğu için hücuma katılamayan katılsada orta yapamayan top kaptıran bir bekti

mesela 2.golde aykut çıkabilir deniliyorda orda hatalı olan oyuncu hakan balta,göğsünü tutturamadı herif önünden geçen topa müdahele edemedi,aykut un hatalı çıktığı bi pozisyon daha var,çıktı sonra geri gitti vazgeçti,o pozisyonda adamını kaçıran yine hakan:),aykut u korumuyorum yanlış anlaşılmasında,hakan için defansif olarak fena değil diyorduk zaten onu da yitirmiş gibi,ofansif olarak zaten 0,gerçi suçu yine yönetime atcam geçen seneden belliydi,düşüşü geçen sene başladı,o kadar kötü bi canerin bile hakan a tercih edilmesi iyi bi örnektir bence,çağlar dan da çok ümitli değilim ama bakalım:o

Öylesi bir beceriksizlik beklemem ben bir Galatasaray 'lı oyuncudan. Top Hakan 'ı delip geçmiştir belki.

:mad:

Hakan'a hala iyi oyuncu diyenler polyanacilikta sinir tanimiyorlar. bu adam futboldan bezmis. salin gitsin.

Biri bu adamı düştüğü her neyse onun içinden çıkarıp alsın. Türkiye'nin en iyi sol bekiydi. şimdi ?

Takımını her zamanki gibi provoke etmeye devam ediyor.

Hakan'ın kafasında bi fırıldak var, eğer düzeltmezse kendini kapı onada görünecek.

Takımı sabote etti bugün

Volkan Şen'i durduramadın yazıklar olsun

Kewell da hiç gelmedi ama. Neyse Hakan bitmiştir taraftarın gözünde, doğal tabii.

Bugünkü performansıyla beni kovabilirsiniz mesajını yönetime iletmiştir. Çünkü kaldığı sürece cv'si yüzünden 11'e adı yazılacak.

Kewell gelip gelmemesi ile ne ilgisi var. Adam Bamm diye Volkana atıyor pası. Birtane pası,ortayı parçalı formaya atamıyor.

Orta sahada kimse yok adam topu oraya atıyor.Son dakika Ayhan kayıp almasa 2-0 ilk yarıdan bunun Kewell'la alakası yok

Bu adamın futbolla alakası yok

Ben hala güveniyorum Hakan'a. Sadece Caglar döndügünde 2-3 maç oynamamali ve dinlenmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt