#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

isterse dünyanın en kötü solbeki olsun.hocamız tarafından ali turanla beraber oynatılacak

Momha'nin tek topugu etmezsin, ama gel gelelim biri Manisa'da digeri GALATASARAY'da. Bari Cetin'i oynat be hoca.

Konsantrasyon bozukluğuyla alakalı top kayıpları, yetenekle değil.

Neyse Hakan iyi oyuncudur. Ama oynayamıyor, yedek kalması ya da stopere çekilmesi lazım. Hoca çekmiyor, yapacak birşey yok.

İleri gidiyor,geri gelmiyor.Karşındaki adamı yıldız yapıyor.Rezalet oynuyor.

Seni izledikçe Galatasaray formasının ne kadar değersizleştiğini bir kez daha gördüm bugün.Alışveriş merkezlerine transfer ol Cevahir'e Capitol'e falan.

hakan inşallah sakatlığı düzelmez,oynarsa volkan maçın adamı olur kesin demiştim maç topicinde,bulamadım şimdi aynen öyle oldu bu kadar basiretsiz adam olamaz,ne orta yapabiliyor,ne defansı iyi,ne ofanası,gittiği zaman gelemiyor,ona muhtaç edenler utansın!!

Ben topcularda suç bulmam.Siz topcu olsanız hoca forma verse oynamayacakmısınız.Suç yönetimindir.Adam gibi takım kuramadılar.

Koca Galatasaray takımında Hakan Balta denen adamın alternatifi yok, var mı böyle bir şey ya? 2 sezondur Hakan Balta efendi iyi oynayacak diye bekliyoruz, bir türlü gelmiyor o maçlar. Hele bu sene tam felaket. Rijkaard'ı yollamaya mı çalışıyor nedir, anlamadım gitti.

Kewell mı açığını kapatmadı Neill mi? Hele bir ara Neill iyice sol bek gibi oynadı. Topu kaptırıyorsun Sarp koşuyor Kewell koşuyor arkalarından sen geliyorsun. Volkan Şen 'e kariyerinin maçlarından birini oynattın. Sorumsuzsun, ağırsın, bek değilsin.

İlk geldiğinde milli takıma seçildin Galatasaray 'ın adı sayesinde. Daha seçilirsen şaşarım.

Hakan Balta futbolu sanki bırakmış gibi. Çağlar niye oynamıyor.

Hakan'ı beğenirim. Severim de. Baya kötü oynuyor. Kesilmesi lazım.

Dediğim gibi Hakan'ı severim ama en iyi dönemlerinde bile onun yerine Volkan Yaman oynasın istemiştim. Ona mı dönsek acaba?:)

hakan cok kötü oynuyor ya cekilecek gibi degil su caglar gelseydi de o oynasaydi belki hem hakanla da rekabete girer

Topu kaybedince mücadele bırakılır mı ya sırtında taş mı taşıyosun maçtan önce bu ne bitkinlik, yorgunluktur.. Halısahadayım sandı kendini galiba rezaletti. Zamanında İsviçre maçında en çok koşan oyuncu olmuştu hey gidi günler şimdi yürüyecek hali yok yazık valla.

H.Balta sayesinde Volkan Şen maçın yıldızı oldu.

Paftan adam getır oynat hakandan daha cok mücadele eder ve oynardı Hakan kardesım derdın ne futbolu erken bırakmak mı ıstyosun aılevı problemın mı var arkadasım sorunun nedır senın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt