#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

çok güvenirdim zamanında balta'ya.

her maç daha kötü oynamak için büyük çaba sarfedermiş gibi bir görüntü içerisinde ama artık ne yazıkki :o

Bugün hic yoktansa macin ilk 5-10 dk istekliydi büyük gelisme var bravo böyle devam...

Evet maçın ilk 15 dakikası o kadar istekliydi ki, golü yediğimiz sırada görev yerinde Mustafa Sarp vardı.

bi ara barış sol beke geççti sandım

Hakan Balta haricinde herkes farklı zamanlarda sol beke kaydı mecbur. Serseri mayın gibi sahada gezdi, kafasında var birşeyler ama çözemedim. Bir ara sağ açığa Arda'nın yanına kadar gitti, neyin kafasını yaşıyorsa.

Bu Çağlar ne zaman iyileşecek yahu.

yazık be sana dün beni resmen çileden cıkarttın ne defansa yardım edebiliyon ne geri dönebiliyorsun-gol de yine hatan büyük sıgara içiyosun kendine bakmıyosun ulan biraz kewelı örnek al.

ya arkadaş bir tane orta yapamadın yaptığı ortalar i.üzülmez ortaları yerden 10 cm yüksekten gidiyor.kanat adamı dediğin hızlı olur bu arkadaş yarı sahayı geçene kadar mevsimler değişiyor.

Bu adama ne oluyor? Rijkaard'ın gelişinden sonra(geçen sezon da kötüydü) Sabri kendini geliştirdi ama Hakan tam tersine hep kötüye gidiyor,özel hayatın sorun mu var,sanki depresiyonda futbola küsmüş.

Tamam ofansif anlamda hiçbir zaman bir Roberto Carlos değildi,ama en azından defansif olarak sağlam duruyordu.

İbrahim Üzülmez'in şu yaşındaki mücadelesine, bindirmelerine, kendini geliştirmesine bakıp utanmalıdır.

hakan hariç herkes oynadı sol bekte,caner e geçen sene çok laf ettimde en azından sürekli gidip gelen,enerjik bi oyuncuydu,bazen ofansif olarakta iyi işler yapıyordu,hakan balta geçen senede düşüşteydi de,bu sene tam anlamıyla dibe vurmuş.

Hakan Balta gerçekten pili zayıflamış oyuncak arabalar gibi,teknik ekip yokluktan oynatıryor.Çağlar iyileşirse forma yüzü göremez,Volkan Yaman bu adamdan kat ve kat kaliteliydi.

Birisi sana bi paket Parliament alıp , anında takımdan yollamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt