#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Balta oynarsa 45 dk. bitmeden Dia balta yı oyundan attırır.

Stopere koysan otoban olur sola koysan otoban olur.Hücum desen sıfıra yakın.Biz seni neden oynatalım H.Balta ?

Balta oynarsa 45 dk. bitmeden Dia balta yı oyundan attırır.

Öyle birşey olmaz kesinlikle. Çünkü kırmızı kart görmesi için Dia'yı savunması yani mücadele etmesi gerekir. Ki ben Balta'nın son 2 senedir mücadele ettiğini ne gördüm nede duydum.

Az önce Lig tv yi açtım, direk onun suratını gördüm. :o Sırıtıyordu keyfi yerinde heralde. :o

Kapak mı gelmiş, ne olmuş? ;)

Hakan Balta kesinlikle Insua'dan iyi bir adam. Rijkaard'ın yüzünden orta saha yerine Insua'yı aldık. Rijkaard'ın kalıntılarından da kurtulduğumuz zaman, bu takım çok iyi bir şeye dönüşecek.

Hakan Balta kesinlikle Insua'dan iyi bir adam. Rijkaard'ın yüzünden orta saha yerine Insua'yı aldık. Rijkaard'ın kalıntılarından da kurtulduğumuz zaman, bu takım çok iyi bir şeye dönüşecek.

Sen güzel mi oynadı diyorsun yani?Takımın en kötüsüydü.

Dia'nın etkili olamayacağını maçtan önce de yazmıştım. Savunmayı bilen aradaki mesafeyi ayarlayan her adam topu alır. Çok açıyor ayağından.

Görevini yerine getirdi,çok iyi değildi vasat hiç değildi..Dia ezer geçer stoch ezer geçer laflarını söyleyenler hata yapmışım diyebilir..

Hem tek maçta adama (elano) iyi demem diyorsunuz. Hemde gelip burada 1,5 sene yatan eksilerde performans gösteren Hakanı övüyorsunuz. Dengeli olun azıcık.

hic abartmiyorum

futbolu bilmeyi birak

futbolun f sinden anlamiyorsun

mactan once pinoyu forvet oynatmak aptalliktir tarzinda laflar ediyordun:)

kapakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hic abartmiyorum

futbolu bilmeyi birak

kapakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Herkes kendine göre yorumlar boşver. Aptalarla muhatap olmaya değmez abi.

hic abartmiyorum

futbolu bilmeyi birak

Pino'yu forvette hiç izlememiştim ve işe yaramayacağı yönünde bir tahmin yaptım sadece. Tahminim tutmadı. Hakan'ı sol bekte izlemiştim ve Insua'dan daha iyi olacağını biliyordum. Tahminlerde başarılı değilim, benim işim öngörüdür.

Pino'yu forvette hiç izlememiştim ve işe yaramayacağı yönünde bir tahmin yaptım sadece. Tahminim tutmadı. Hakan'ı sol bekte izlemiştim ve Insua'dan daha iyi olacağını biliyordum. Tahminlerde başarılı değilim, benim işim öngörüdür.

Ne oldu Hagi'ye bayrak çekiyordun? Galatasaray'ı bırak alahını seversen. Uzaktan yakından alakan yok.

Ulan be people, İnsua'yı hiç sol bekte izlemiş miydin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt