#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Allah seni ne yapsın be.Sen ne biçim bir kişiliksin anlayamıyorum ki.Hayır takıldığım nokta şu, neden herkesi karşına almaya çalışıyor, negatif yorumlar üretiyorsun?Amaç olmalı, düşünüyorum hiçbir amaç da yok.Vallahi sen bir people değil yazılımsın.

İnsuanın çalım yiyip faul yaptığı pozisyona "Hata" diyen adamla futbol konuşmayın agalar.

Pino'yu forvette hiç izlememiştim ve işe yaramayacağı yönünde bir tahmin yaptım sadece. Tahminim tutmadı. Hakan'ı sol bekte izlemiştim ve Insua'dan daha iyi olacağını biliyordum. Tahminlerde başarılı değilim, benim işim öngörüdür.

zuhahahahahahahhahahahhaha

pardon reis kapak degilmis

hadiiii playstationa devam

Birde H.Balta bu maçta kötü oynadı.

Adam dünyada yılın sol beki seçilse, bir şekilde bir kulp bulursunuz. 1 aydır şov yapan Dia'yı kitledi Hakan. Rakibin solumuzdan tek tehlikeli atağı yok. Alex'in kafası da sağımızdan gelen ortaya, Niang'ın içeri girişi de. Hakan Balta bu maçta görevini mükemmel şekilde yerine getirdi. Herkes rahat olabilir.

Hakan bence de iyiydi, Dia hiç oynayamadı, Gökhan'ın da bu kadar etkisiz olduğu bir maçı uzun zamandır hatırlamıyorum.

Adam dünyada yılın sol beki seçilse, bir şekilde bir kulp bulursunuz. 1 aydır şov yapan Dia'yı kitledi Hakan. Rakibin solumuzdan tek tehlikeli atağı yok. Alex'in kafası da sağımızdan gelen ortaya, Niang'ın içeri girişi de. Hakan Balta bu maçta görevini mükemmel şekilde yerine getirdi. Herkes rahat olabilir.

bak sana mukemmel istatitiklerini verim:)

bu adam oynamasa da olurdu

.BALTA

Toplam Şut : 0

İsabetli Şut : 0

Topla Buluşma : 36

Pas Yüzdesi : % 75

Top Çalma : 0

Yaptığı Faul : 2

Seninde Elanoya buluğun kulplar gibi desene. Keşke Avrupa liginden elendiğimiz pozisyondaki hatasından sonra bu şekilde savunsaydın H.Baltayı.

Dia her pozisyonda belini kırdı. Dua etsin ki kademesi arkasında hazır kıta bekliyordu.

0 top calma 0 sut:)

30 kere arkasina adam kacir

20 tanesini servet kapatti:)

serhat kacacak deligin yok

ogretecegim sana futbolu bak

pinodan oyle bir forvet olduki altina yaptin korkudan

adam her kaleye bazuka yolladiginda karin bosluguna geliyor gibi hissettinmi

birak teknik direktor elestirmeyi de derslerine cali mezun falan ol

Bildiğimiz Balta değildi en azından. :D

Top çalmak falan hikaye kısmı işin. Alan savunmasını çok iyi yapıyor. Azerbaycan maçından sonra, bir de Fenerbahçe maçında tehlike yaratamadı rakipler. Bu yeterlidir benim için. Insua'yı koysaydık, Karabük maçından beter olacaktık.

Ulan Serhat, mesajını alıntılamak istemedim, Bir aydır Di şov mu yapıyor?Sen ne biçim futbol zliyorsun be, Bir kasımpaşa maçı var,on da da geçen sezon Gio'nun yaptığı şovun yanından geçmez.ama Gio'ya demediğin kalmamıştı.Dia bu maçta biraz iyi gibi göründü hemen şov adamı ilan ettin.Futbol bilgin bu kadar işte.

Top çalmak falan hikaye kısmı işin. Alan savunmasını çok iyi yapıyor. Azerbaycan maçından sonra, bir de Fenerbahçe maçında tehlike yaratamadı rakipler. Bu yeterlidir benim için. Insua'yı koysaydık, Karabük maçından beter olacaktık.

beyler adam arsenal maçının 2. yarısını izleyip galatasaray maçına bakmadığı için takmayın.

Ulan Serhat, mesajını alıntılamak istemedim, Bir aydır Di şov mu yapıyor?Sen ne biçim futbol zliyorsun be, Bir kasımpaşa maçı var,on da da geçen sezon Gio'nun yaptığı şovun yanından geçmez.ama Gio'ya demediğin kalmamıştı.Dia bu maçta biraz iyi gibi göründü hemen şov adamı ilan ettin.Futbol bilgin bu kadar işte.

dia turkiyenin en cok gol atan takiminin gol atamamis sag acigi:)

buda rakibin bes para etmez sol beki:)

hemde kotu oynadi, sevmemde zaten genelde

karsisindada macin yildizi ayilabilecek elano var

arkdasim senin futbol bilgini sagli sollu ezerim neye ugradigini sasirirsin

Toplam Şut : 0

İsabetli Şut : 0

Topla Buluşma : 50

Pas Yüzdesi : % 60

Top Çalma : 4

Yaptığı Faul : 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt