#22 Hakan Balta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #22 Hakan Kadir Balta

Yahu Serdar Abi, vallahi PC'yi alıp Gülizar ablanın kapısına atıcam.Ulan bir de futbolu bildiğini sanıp yorum yapıyor.Bu kadar muhalefet, bu kadar dengesiz bir insan görmedim ya.

Yahu Serdar Abi, vallahi PC'yi alıp Gülizar ablanın kapısına atıcam.Ulan bir de futbolu bildiğini sanıp yorum yapıyor.Bu kadar muhalefet, bu kadar dengesiz bir insan görmedim ya.

yok yok artik bu cahil olup kendini futbol alimi sananlara oyle bir savas actimki akillari sasacak

oyle mactan once teknik direktorlukler yapmak neymis gorecekler

bunlar yuzunden bu haldeyizzzzzz

pinoyu forvet oynatmak salaklikmis

bir top calmayan sol beke iyidi deyip kacmakla olmaz

alan savunmasiymis:)

dia savundu o alani allahtan o da dengesiz

hic dianin onunde hakani gormedim hep arkadan geliyordu

macin son 20 dakikasi zaten gormedim yerden kalktigini

hagide oyuncu degisikligi kalmamisti sansi yok

ama bundan sonra balta zor forma gorecek

Top çalmak falan hikaye kısmı işin. Alan savunmasını çok iyi yapıyor. Azerbaycan maçından sonra, bir de Fenerbahçe maçında tehlike yaratamadı rakipler. Bu yeterlidir benim için. Insua'yı koysaydık, Karabük maçından beter olacaktık.

Top çalma işin hikaye kısmı mı ? Bir defans oyuncusu nasıl top çalamaz arkadaş. Savunmak için bu kadar dandik yollara başvurmayın.

Oynadigi futbol Hain oldugunu degistirmez

Ben artık kendi sağlığım açısından Serhat'ın mesajlarını okumamaya karar verdim.Tavsiyem Serdar Abim sende pek fazla dikkate alma.Ciddi derecede baş ağrısıyla beraber bir bulantı yaptığı aşikar.

asil pinonun yedigi sari kart pozisyonunu seyredin derim:)

allahtan pino akilli adam

evet oynadıgı farklı futbol ne oldugunu gösteriyor

Bu takima hic bir sekilde yakismiyor. Keske Insua oynasaydi onun yerine. Bir an önce Galatasaraydan da, Milli takimdan da uzaklastirilmali.

İyi felan değildi.Doğru tabir sırıtmadı.Çünkü takım halinde fazla hücuma çıkmadık.Kendi yarı sahamızda kabul ettik oyunu.Dia,Stoch vs bu yüzden fazla etkili değildi.Aynı geçen sene Keita'ya olduğu gibi.Zaten o bölgede Ayhan,Misi,Servet sürekli basıyorlardı.Hakan'a iş düşmedi.Bir an önce gönderilmeli

çok yavaş adam sol aksadı bazı yerlerde insua da çok iyi değil bence sol bek nihayetinde alacaksan roberita carlosun eski hali gibi alıcaksın o da çok para o yüzden hakan idare eder bizi :D

Dün takımın tüm kötüleri en çok koşan ilk 4'te. Hakan'da 4. İlginç.

Marlboro mentol içtiği söyleniyor,içenler bilir hakkaten nefes açar..

Maci demin tekrar seyrettim. Macta bize zerre kadar katki saglamamis, Misimivoc bile ondan daha cok top calmis sol bekte. :o

insua oynamalı ilerki maçlarda,hakan ın arkasında yedek beklerse çok yazık olur:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt